ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαρτυρία «καίει» 47χρονο για την πυρκαγιά σε μετρητή ρεύματος κτιρίου

Σημαντικές υλικές ζημιές από τη φωτιά και χειροπέδες στον ύποπτο

Στη σύλληψη άντρα 47 ετών προχώρησε η Αστυνομία, για υπόθεση που αφορά πρόκλησης πυρκαγιάς σε κτίριο στη Λευκωσία, που ξεκίνησε από μετρητή της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.

Το περιστατικό συνέβη στις 4/10/2025 και ώρα 04:45 περίπου, όταν λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για φωτιά στη Λευκωσία. Μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, μετέβησαν στη σκηνή για τη κατάσβεση της φωτιάς και για τη διενέργεια εξετάσεων.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε, ότι η φωτιά είχε ξεσπάσει σε κουτί μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας, το οποίο βρισκόταν εγκατεστημένο στον προθάλαμο εισόδου του κτιρίου. Από τη φωτιά καταστράφηκαν ολοσχερώς οι ηλεκτρικοί μετρητές του κτιρίου, υπέστη ζημιά η ηλεκτρολογική εγκατάσταση, ενώ επίσης ζημιές υπέστη η τοιχοποιία και θύρες του κτηρίου.

Την ίδια ημέρα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 47χρονου, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έγκλημα: Τελευταία Ενημέρωση