ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα ελληνικά νησιά χωρίς κορωνοϊό που θα λατρέψεις το καλοκαίρι!

Μπορείς να βολτάρεις και να μυρίσεις καλοκαίρι όπως αρμόζει

24news team

Οι διακοπές είναι ένα όνειρο για κάθε εργαζόμενο όταν ανοίγει ο καιρός και πόσο μάλλον φέτος που τραβήξαμε τα μύρρια όσα με καραντίνες και όλα τα άλλα. Μια βόλτα στο διαδίκτυο για τα αεροδρόμια που είναι κλειστά, θα σας πείσει για το πόσο δύσκολη υπόθεση είναι ο προγραμματισμός των διακοπών μας.

Όμως, κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει από το να ονειρευόμαστε και τα ελληνικά νησιά είναι όνειρο που το βλέπεις με τα μάτια ανοικτά! Ο Κορωνοϊός όμως; Θα μας πείτε. Εδώ είμαστε για σας! Σας παρουσιάζουμε ελληνικά νησιά στα οποία δεν καταγράφηκε κάποιο κρούσμα, όπως τα επέλεξε το belikeyou.gr, αλλά η ομορφιά τους είναι τέτοια που θα τα λατρέψετε. Άντε ξεκινήστε προγραμματισμό ή έστω όνειρα!

Φολέγανδρος

Το πανέμορφο κυκλαδονήσι, αν τα προηγούμενα χρόνια το άφηνες για αργότερα, ήρθε η ώρα να το κοιτάξεις σοβαρότερα φέτος. Η ομορφιά και η ηρεμία του θα σε αποζημιώσει και θα σε ενθουσιάσει τόσο που θα γίνει ο αγαπημένος σου προορισμός.

Ικαρία

Η άγρια και εναλλακτική Ικαρία των φανατικών «οπαδών» και των ατελείωτων πανηγυριών αποτελεί ιδανικό προορισμό κάθε θερινή σεζόν για χιλιάδες επισκέπτες.

Δεν ξέρουμε με ποιο τρόπο και αν θα διεξαχθούν τα επικά πανηγύρια φέτος, όμως σίγουρα θα «βουλιάξει» και αυτή την χρονιά.

Πάτμος

Το «νησί της Αποκάλυψης» όσοι δεν το έχουν επισκεφτεί ακόμα, ίσως πρέπει να το σκεφτούν φέτος ξανά. Αποτελεί επιλογή που μένει αξέχαστη για όσους την επισκέπτονται και κάτι μας λέει πως το νησί θα είναι από τα περιζήτητα.

Άνδρος

Ξέρουμε πως τα νησιά που δεν έχουν παρουσιάσει κρούσματα μαζί με εκείνα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση στην Αθήνα φέτος θα είναι τα πιο δημοφιλή. Κάπως έτσι το κοσμοπολίτικο νησί, σίγουρα θα προτιμηθεί από πολλούς Αθηναίους.

Σίφνος

Μια ακόμα επιλογή πανέμορφου νησιού που σίγουρα θα προτιμηθεί από πολλούς επισκέπτες. Η Σίφνος ήταν, είναι και θα είναι ιδανικός και top προορισμό και το φετινό καλοκαίρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση

X