ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σχεδιάζεις ταξίδι στην Ολλανδία; Όσα πρέπει να γνωρίζεις

«Ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο και οι Ολλανδοί την Ολλανδία»

must.com.cy

«Ο Θεός δηµιούργησε τον κόσµο και οι Ολλανδοί την Ολλανδία» λέει ένα παλιό γνωστό ρητό, και δεν υπάρχει αµφιβολία ότι πάντοτε υπάρχουν καλοί λόγοι για να ιεραρχείς τη χώρα του Βαν Γκογκ ψηλά στη λίστα των προορισµών σου για ταξίδι εντός Ευρώπης.

Σίγουρα η δημοφιλέστερη και διασημότερη πόλη της Ολλανδίας είναι το ειδυλλιακό και κοσμοπολίτικο Άμστερνταμ και τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου «οφείλεις» να το επισκεφθείς, εάν όμως οι δρόμοι σε βγάλουν στις λεγόμενες «Κάτω Χώρες», όπως είναι επίσης γνωστή η μικρή, βορειοδυτική αυτή χώρα της Ευρώπης, να ξέρεις πως έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις, τόσο εντός, όσο και εκτός της παγκοσμίως γνωστής της πρωτεύουσας.

Καταρχάς, η Ολλανδία στο σύνολό της θεωρείται στις μέρες μας ως ένα από τα πιο μοντέρνα και προηγμένα κράτη στην ευρωπαϊκή ήπειρο, καθώς τόσο σε επίπεδο υποδομών και υπηρεσιών όσο και σε επίπεδο νομοθεσιών, συνεχώς πρωτοπορεί και γίνεται τρόπον τινά «πρότυπο». Γνωστή για την ανοιχτομυαλοσύνη και την προοδευτικότητα των κατοίκων της, είναι μια χώρα που εμπνέει, ξεκουράζει και πάντοτε αφυπνίζει το πνεύμα ως ταξιδιωτικός προορισμός. Πού οφείλεται αυτή η κοινή παραδοχή για την Ολλανδία και από πού προήλθε;

Διαβάστε την συνέχεια στο must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση

X
X