ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προτάσεις για εξορμήσεις και εξόδους στην «αναγεννημένη» Κύπρο

Πώς τα δύο τελευταία χρόνια άλλαξαν το νησί μας

must.com.cy

Των Νάκη Αντωνίου, Σταύρης Φράγκου, Αφροδίτης Δερματά και Μιχάλη Μιχαηλίδη

Αν πρέπει να σκεφτούμε ένα καλό που προέκυψε τα τελευταία δύο χρόνια, η αναγέννηση της Κύπρου είναι σίγουρα αυτό. Η παραμονή μας στο νησί μάς οδήγησε σε νέες εξορμήσεις, οι προτιμήσεις μας για έξοδο άλλαξαν και τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα σημεία της Κύπρου ήταν πρωταγωνιστές.

Το γεφύρι στις Τρεις Ελιές, ένα από τα πολλά που ανακαλύψαμε μέσω Facebook.
Photo Credits: Στέφανος Σάββα

Δύο χρόνια πανδημίας και οι ζωές μας άλλαξαν κατά κόρον. Η απρόσμενη ανάγκη να μείνουμε κλεισμένοι σπίτι ήταν η αρχή μιας αλλαγής που ήρθε αρμονικά. Όταν μπορούσαμε πλέον να βγούμε έξω, με χρονικό περιορισμό ή και χωρίς, αυθόρμητα ξεχυθήκαμε προς κάθε μεριά της Κύπρου. Η επιθυμία μας να αλλάξουμε παραστάσεις μάς έφερε αντιμέτωπους με κάτι που θα έπρεπε ήδη να γνωρίζαμε: ζούμε σε ένα πανέμορφο νησί, γεμάτο εκπλήξεις. Επιπλέον, έχουν μειωθεί κατά πολύ οι εξόδοι χωρίς συγκεκριμένο προορισμό. Πάνε οι μέρες που βγαίναμε για να δούμε στην πορεία πού θα καταλήξουμε για φαγητό ή ποτό.

Οι επιλογές μας έγιναν ξεκάθαρες, οι εξόδοί μας είτε μέρος μιας εκδρομής είτε μέσα στην πόλη γίνονται με βάση ενός προγράμματος, στοχευμένα σε χώρους που θέλουμε να επισκεφτούμε. Έτσι, κάποιοι χώροι αναβίωσαν και νέοι χώροι άνθισαν μέσα στην πανδημία και ταυτόχρονα η Κύπρος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, από τα πιο όμορφα φυσικά και τεχνητά αξιοθέατα μέχρι και την ολοκληρωμένη πλατεία Ελευθερίας.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση

X
X