ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καυτοί» προορισμοί για... «άτακτα» ζευγάρια! (Pics)

Δωμάτια με... κόκκινες σημαιούλες, ομολογούν όσα γίνονται μέσα

Ξενοδοχεία για γυμνιστές, κρουαζιέρες για swingers ή απολύτως απομονωμένα ρομαντικά bungalows. Η βιομηχανία της φιλοξενίας στρέφει όλο και περισσότερο το βλέμμα της στο κοινό που προτιμά τις adults-only διακοπές, σχεδιάζοντας πακέτα που υπόσχονται να αναζωπυρώσουν την ερωτική ζωή των ζευγαριών που αναζητούν σεξουαλικές εμπειρίες πέρα από τις συνηθισμένες. Ψάξαμε στα πιο γνωστά lifestyle websites, συγκρίναμε τις απόψεις των πιο «ψαγμένων» bloggers και σας παρουσιάζουμε τη λίστα με τις πιο sexy επιλογές διακοπών.

Desire Riviera Maya Resort

Ένα θέρετρο κοντά στο Κανκούν του Μεξικού, που όλοι συμφωνούν ότι πρόκειται για τον πιο sexy προορισμό, μόνο για ζευγάρια. Απευθύνεται σε swingers και άλλους τύπους μη-μονογαμικών ζευγαριών, οι ηλικίες κυμαίνονται από 30 έως 50 ετών και τα ρούχα είναι εντελώς προαιρετικά. Χορευτικά πάρτυ, Jacuzzi που λειτουργούν μέχρι τις πρωινές ώρες και ανοιχτά μπαρ βοηθούν τα ζευγάρια να γνωριστούν μεταξύ τους. Στις εξτρα παροχές περιλαμβάνονται εκδρομές “Sex on the beach” όπου προσφέρεται σαμπάνια, φράουλες και σοκολάτα δίπλα στο κύμα, μασάζ για δύο ή και περισσότερους, ιδιωτικό δείπνο σε παραλιακό Gazebo που περιλαμβάνει και κρεββάτι, και πολλά ακόμα. Η τιμή ξεκινά από 413 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

Hedonism II

Η Καραϊβική φαίνεται να συγκεντρώνει πολλά sexy θέρετρα, μια και το ζεστό κλίμα όλο το χρόνο και το ειδυλλιακό σκηνικό με τις λευκές αμμώδεις παραλίες ανεβάζει τη λίμπιντο. Το Hedonism II στη Negril της Jamaica συγκεντρώνει ενθουσιώδεις κριτικές, μια και δεν απευθύνεται μόνο σε swingers ούτε καν μόνο σε ζευγάρια. Πάντως και εδώ, τα ρούχα είναι προαιρετικά.
Συχνά διοργανώνονται θεματικές εβδομάδες, με τα αντίστοιχα πάρτυ και shows ενώ υπάρχουν και πολλά μονογαμικά ζευγάρια που επιλέγουν το συγκεκριμέςνο θέρετρο για τις διακοπές τους, μια και τα δωμάτιά του είναι εξοπλισμένα με κάθε λογής ερωτικά αξεσουάρ. Η τιμή ξεκινά από 352 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

Tempation Cancun Resort

Ένα επίσης all-inclusive ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες, στο Κανκούν του Μεξικού, που παρέχει όλες τις ανέσεις για ζευγάρια που θέλουν να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους. Στην παραλία με την υπέροχη θέα στον ωκεανό, οι περισσότεροι επιλέγουν να αποχωριστούν το μαγιό τους (χωρίς ωστόσο να είναι υποχρεωτικό), τα μενού είναι προσεκτικά επιλεγμένα ώστε να περιέρχουν αφροδισιακά πιάτα, στο spa προσφέρονται αισθησιακά μασάζ ενώ στη νυχτερινή διασκέδαση περιλαμβάνονται θεματικές βραδιές με τα ανάλογα κουστούμια, πάρτυ με ζωντανή μουσική ή με DJ, shows και πολλά ακόμα. Η τιμή ξεκινά από 355 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

Breathless, Punta Cana

Μια ακόμα επιλογή στην Καραϊβική είναι το ξενοδοχείο Breathless στην Punta Cana της Δομινικανής Δημοκρατίας. Λειτουργεί και αυτό στη λογική του all-inclusive αλλά δεν προσελκύει μόνο ζευγάρια. Διοργανώνει αισθησιακά shows, βραδιές για singles, θεματικά πάρτυ με ειδικά κοστούμια, και πολλά ακόμα events με σκοπό να ενεργοποιήσει τις αισθήσεις ενώ υπάρχουν διάφορα σημεία όπου μπορεί κάποιος να απομονωθεί με την παρέα του μακριά από αδιάκριτα βλέματα. Τα δωμάτια διαθέτουν Jacuzzi και ιδιωτικές πισίνες. Η τιμή ξεκινά από 335 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Secret Bay, Portsmouth, Dominica

Όσοι προτιμούν να αφοσιωθούν στο έτερον ήμισυ και αποκλειστικά σε αυτό, χωρίς την παραμικρή ενόχληση, οι βίλες στο Secret Bay του Portsmuth στο νησί Dominica της Καραϊβικής (καμία σχέση με τη Δομινικανή Δημοκρατία) είναι ο παράδεισος επί γης. Το πακέτο που είναι σχεδιασμένο ειδικά για ζευγάρια περιλαμβάνει μασάζ για δύο, βόλτα με ιστιοπλοϊκό το ηλιοβασίλεμα, δείπνο με σαμπάνια αλλά και επιλογές από αφροδισιακά πιάτα για να γίνουν πιο... πικάντικες οι διακοπές.
Το ζευγάρι -αν θέλει- έχει τη δυνατότητα να μη συναντήσει κανέναν άλλο ένοικο ή εργαζόμενο στο ξενοδοχείο. Η παραλία είναι ιδιωτική ενώ η κόκκινη σημαιούλα έξω από την πόρτα του δωματίου σημαίνει «μην ενοχλείτε» και τηρείται ευλαβικά από όλους. Η τιμή του πακέτου για ζευγάρια είναι 957 δολάρια για 7 διανυκτερεύσεις.

La Mirage Swingers Complex

Στην Ευρώπη, το πιο πικάντικο swingers hotel clubs βρίσκεται στις Κανάριες Νήσους της Ισπανίας. Το La Mirage Swingers Complex διαθέτει 32 bungalows με κήπο, πισίνες, Jacuzzi και μπαρ ενώ η παραλία γυμνιστών και τα swingers bars απέχουν μόλις 10 λεπτά. Η τιμή κυμαίνεται από 72 έως 82 ευρώ ανά διανυκτέρευση, ανάλογα με την περίοδο.

Cap d’ Agde, France

Στη Νότια Γαλλία υπάρχει μια μικρή πόλη που είναι ολόκληρη αφιερωμένη στο γυμνισμό. Στην Cap d’ Agde μπορεί κάποιος να πάει ακόμα και για ψώνια ολόγυμνος.
Δεν είναι απαραίτητο ότι όλοι αναζητούν εκκεντρικές σεξουαλικές εμπειρίες, αν και πάντα υπάρχουν και αυτές οι ευκαιρίες. Υπάρχουν πάντως και κάποιοι κανόνες, όπως για παράδειγμα στους επισκέπτες συστήνεται να αποφεύγουν τις φωτογραφίες.

The Swinger Cruise

Πέρυσι, η «κρουαζιέρα των οργίων» -όπως παρουσιάστηκε από πολλά μέσα ενημέρωσης- επισκέφθηκε και τα ελληνικά νερά. Τη φετινή σεζόν θα πραγματοποιήσει επιλεγμένα δρομολόγια στην Αλάσκα, στα ποτάμια της βόρειας Ευρώπης, στην Κούβα και στην Καραϊβική. Οι τιμές είναι τσουχτερές (έως και 8.000 δολάρια για σουίτα σε μια επταήμερη κρουαζιέρα) ωστόσο οι επιλογές διασκέδασης είναι ατελείωτες και για όλα τα γούστα.

Πηγή: www.tornosnews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση

X
X