ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διακοπές τον Σεπτέμβριο: 3 τοποθεσίες για αξέχαστες, «θερινές» διακοπές

Ο Σεπτέμβριος είναι κι αυτός μήνας χαλάρωσης και μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε με «απόδραση» σε κοντινά σημεία

must.com.cy

Πολλοί λένε πως ο Σεπτέμβριος είναι ο δίδυμος μήνας του Ιανουαρίου κάτι που δικαιολογείται υπό το πρίσμα ότι ο κόσμος αρχίζει και πάλι κάτι νέο ή παλιό. Τόσο τον Ιανουάριο όσο και τον Σεπτέμβριο ο κόσμος αρχίζει δουλειές μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και του καλοκαιριού αντίστοιχα, τα παιδιά αρχίζουν τα σχολεία, μια νέα χρονιά ξημερώνει στη μία περίπτωση ενώ μια νέα ακαδημαϊκή χρονιά αρχίζει στην άλλη. Ωστόσο, εμείς σήμερα θα αποκαταστήσουμε την «καμένη» φήμη του Σεπτέμβρη για δύο λόγους κυρίως.

Πρώτον, ο Σεπτέμβριος είναι ο αμέσως επόμενος μήνας μετά το καλοκαίρι οπότε οι ζέστες και η θέρμη συνεχίζονται, ο κόσμος μπορεί να πάει διακοπές γιατί θεωρείται μήνας διακοπών ακόμη κι αν δεν είναι επίσημα καλοκαίρι. 

Παράλληλα, ο Σεπτέμβριος είναι μεταμφιεσμένο καλοκαίρι γιατί υπάρχει περισσότερη ηρεμία στα αεροδρόμια, η ζέστη όπως προαναφέραμε είναι παρούσα ενώ σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου ο Σεπτέμβριος κρατάει τις θερμοκρασίες των προηγούμενων μηνών εκτός κι αν μένετε είτε στην Αυστραλία, είτε στην Αργεντινή και σε λοιπές χώρες όπου έχουν άνοιξη αλλά και πάλι είναι άνοιξη και ο κόσμος τη λατρεύει όπως λατρεύουμε κι εμείς τη δική μας άνοιξη Μαρτίου, Απριλίου και Μαΐου. 

Πιο κάτω σας παραθέτουμε 3 διαφορετικές κοντινές τοποθεσίες για να περάσετε αξέχαστες διακοπές με την παρέα, τον σύντροφο ή και μόνοι σας, να χαλαρώσετε και να είστε από τους πολύ λίγους που θα λείπετε από το γραφείο! 

Διαβάστε τη συνέχεια στο must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση