ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διακοπές στο βραβευμένο Crystal Springs Beach Hotel στον Πρωταρά

Το Crystal Springs Beach Hotel απέσπασε μεταξύ άλλων το πρώτο βραβείο HolidayCheck Awards για το 2020

Έτοιμο να υποδεχθεί τους πελάτες του είναι από τις 20 Ιουλίου το 4* ξενοδοχείο Crystal Springs Beach Hotel, το οποίο βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο του Πρωταρά, με τη μοναδική αμμώδη παραλία και την υπέροχη θέα.

Για όσους θέλουν ποιοτικές διακοπές σε προσιτές τιμές, το ξενοδοχείο Crystal Springs Beach Hotel είναι μια ελκυστική πρόταση με πολλαπλές επιλογές διατροφής, αφού εκτός από το πρόγευμα και την ημιδιατροφή, προσφέρει το Αll Inclusive Plus, που περιλαμβάνει απεριόριστα φαγητά και ποτά.

Συγκεκριμένα, το υψηλών προδιαγραφών All Inclusive Plus περιλαμβάνει επώνυμα brands ποτών όπως Chivas, Black Label, Jack Daniel’s, Grey Goose, εξωτερικές μπύρες, ποιοτικά εμφιαλωμένα κρασιά, φρέσκους χυμούς, κοκτέιλ, καφέδες, φαγητά, παγωτά και γλυκά.
Οι πελάτες του Crystal Springs Beach Hotel μπορούν να απολαύσουν το γεύμα ή το δείπνο τους σε τρία εστιατόρια του ξενοδοχείου, το οποίο περιλαμβάνει 175 πολυτελή δωμάτια, που εξασφαλίζουν άνετη διαμονή.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης εξωτερική πισίνα, τζακούζι, beach volley, γήπεδο τένις, γυμναστήριο και Spa. Οι δύο παιδότοποι (εσωτερικός και εξωτερικός) είναι ιδανικοί για την απασχόληση των παιδιών, ενώ οι ενήλικες μπορούν να ακολουθήσουν το καθημερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ψυχαγωγίας, το οποίο θα τους προσφέρει την ευκαιρία δημιουργικής ψυχαγωγίας και πολλαπλές εμπειρίες.

Το Crystal Springs Beach Hotel απέσπασε μεταξύ άλλων το πρώτο βραβείο HolidayCheck Awards για το 2020 από τη γνωστή γερμανική διαδικτυακή πλατφόρμα. Το 2020, βραβεύθηκαν συνολικά 732 ξενοδοχεία σε 38 χώρες. 188 εκ των νικητών – μεταξύ των οποίων και το Crystal Springs – διακρίθηκαν επιπλέον με ειδικό Χρυσό βραβείο για τη συστηματική τους παρουσία στις 10 πρώτες θέσεις για τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια.

«Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί μετά τη μεγάλη δοκιμασία που πέρασε και περνά η Κύπρος με την πανδημία, θα μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε και να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας, τηρώντας με αυστηρή ευλάβεια όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας» μάς δήλωσε εκπρόσωπος του ξενοδοχείου διαβεβαιώνοντάς μας τέλος ότι πρώτη προτεραιότητα της διεύθυνσης και του προσωπικού είναι η διασφάλιση της υγείας των πελατών και βεβαίως, η εξυπηρέτησή τους, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, ώστε να απολαύσουν τις διακοπές τους, όπως πάντα, με την ποιότητα και την εξυπηρέτηση που προσφέρει το Crystal Springs Beach Hotel.

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση