ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5 καλοκαιρινά tips για όλους τους άντρες που περιποιούνται τον εαυτό τους

Ακολουθήστε τα απλά αυτά βήματα για μια πιο αναβαθμισμένη εμφάνιση

24news team

Βρισκόμαστε στο απόγειο του καλοκαιριού, όπου ο ήλιος αγκαλιάζει τις μέρες μας με τη ζεστασιά του. Ωστόσο, με την αύξηση της θερμοκρασίας και την έντονη ηλιοφάνεια, είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να φροντίσουμε τον εαυτό μας, προκειμένου να διατηρήσουμε μια φρέσκια, λαμπερή και περιποιημένη εμφάνιση.

Αν και συχνά οι συμβουλές ομορφιάς στοχεύουν κυρίως στις γυναίκες, η ομορφιά είναι κάτι που αφορά όλους μας, ανεξάρτητα από το φύλο.

Έτσι λοιπόν, επικεντρωνόμαστε σε εσάς τους άνδρες, και μοιραζόμαστε μαζί σας μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές που πρέπει να εκτελέσετε ειδικά κατά τη περίοδο του καλοκαιριού, έτσι ώστε να κάνετε την επιδερμίδα σας να λάμψει.

1. Προστατευτείτε από τον ήλιο: Χρησιμοποιείστε ένα αντηλιακό προϊόν που να προστατεύει το δέρμα σας από την ακτινοβολία του ήλιου. Επιλέξτε ένα προϊόν με υψηλό δείκτη προστασίας και εφαρμόστε το το πρωί αλλά και ενδιάμεσα της ημέρας.
2. Ενυδατώστε το δέρμα σας: Η μεγάλη έκθεση στον ήλιο ξηραίνει το δέρμα, επομένως για να το αποφύγετε, χρησιμοποιήστε ενυδατική κρέμα για να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιής και λαμπερό.
3. Χρησιμοποιείστε κατάλληλο κούρεμα: Ένα καλό κούρεμα μπορεί να σας κάνει να νιώθετε περιποιημένοι και φρέσκοι. Επιλέξτε το κούρεμα που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπο και το στυλ σας.
4. Φροντίστε τα μαλλιά σας: Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπως το δέρμα, έτσι και τα μαλλιά, όταν εκτίθενται στον ήλιο και τις επιβλαβείς συνθήκες του περιβάλλοντος, φθείρονται και ξεραίνονται.Χρησιμοποιήστε λοιπόν προϊόντα φροντίδας των μαλλιών, όπως ορούς και λαδάκια για ενυδάτωση, αλλά και ειδικό αντηλιακό για τα μαλλιά, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από τα φαρμακεία και τα κομμωτήρια.
5. Κρατήστε το δέρμα σας καθαρό: Απομακρύνετε τον ιδρώτα και τους ρύπους πλένοντας το πρόσωπό σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, με ειδικό σαπουνάκι για το πρόσωπό και όχι με σαμπουάν μαλλιών ή shower gel

Photo credits: Cup of Couple on Pexels

Grooming: Τελευταία Ενημέρωση