ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα Επικό Χριστουγεννιάτικο Street Festival έρχεται στην καρδιά της Λευκωσίας

Epic Street Fest – Christmas Edition 2023

24news team

Η Epic σε συνεργασία με το Deejay Radio 93,5 διοργανώνουν για ακόμη μια χρονιά ένα μοναδικό street festival, στη Λεωφόρο Μακαρίου, στην Πλατεία Σπυριδάκη (κτήριο 360) στη Λευκωσία.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, από τις 18:00 μέχρι τα μεσάνυχτα, η μαγεία των Χριστουγέννων επισκέπτεται την καρδία της Λευκωσίας. Η Λεωφόρος Μακαρίου θα γεμίσει με χριστουγεννιάτικα σπιτάκια τα οποία θα προσφέρουν νόστιμο street food, κρασί, μπύρες, κοκτέιλ, ζεστά ροφήματα, γλυκά και πολλά άλλα.

Την υπέροχη αυτή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα έρχεται να συμπληρώσει ο Deejay Radio 93,5 ο οποίος θα παρουσιάσει τις 100 καλύτερες ξένες μουσικές επιτυχίες του 2023.

Όπως και κάθε φορά, το Epic Street Fest θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις περιπτέρων φαγητού και ποτού θα δοθούν στο Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας.

Φορέστε το γιορτινό σας χαμόγελο, πάρτε την καλή σας διάθεση και ελάτε να ζήσουμε μαζί την μαγεία των Χριστουγέννων σε μια όμορφη βραδιά γεμάτη νόστιμο φαγητό και ωραία μουσική.

Παρουσιάζει η EPIC.

Με την στήριξη της Ελληνικής Τράπεζας.

Η Nissan γιορτάζει 90 χρόνια και οδηγεί με ασφάλεια το Epic Street Fest.

Διοργανώνει ο Deejay Radio 93,5.

Epic Street Fest - Christmas Edition 2023, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, 18:00-00:00,
Λεωφόρος Μακαρίου - Πλατεία Σπυριδάκη (κτήριο 360), Λευκωσία.

Lifestyle: Τελευταία Ενημέρωση