ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Νέα γκέλα στο Άνφιλντ κόντρα στη Σάντερλαντ για Λίβερπουλ!

Επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

Επιστροφή στις φετινές εργοστασιακές ρυθμίσεις για Λίβερπουλ...

Τέσσερις ημέρες μετά την καλή εμφάνιση επί της Γουέστ Χαμ και της επιστροφής στις νίκες (0-2), η ομάδα του Αρνε Σλοτ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να συνεχίσει την αναρρίχηση στη βαθμολογία, μένοντας στο 1-1 με τη Σάντερλαντ στο «Άνφιλντ» για τη 14η αγωνιστική της Premier League!

Εξαιρετικός ήταν ο ρυθμός του αγώνα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τις δύο ομάδες να έχουν σωρεία χαμένων ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο, ενώ, παράλληλα είδαν και από μία φορά να τους σταματά το δοκάρι! Στην επανάληψη, οι «μαυρόγατες» πάγωσαν το Μέσρεϊσαϊντ με τον Τάλμπι να δοκιμάζει το πόδι του από μακριά, την μπάλα να κοντράρει στα σώματα και να καταλήγει στα δίχτυα του Άλισον για το 0-1 στο 67ο λεπτό!

Η Λίβερπουλ έκτοτε ανέβασε κατακόρυφα στροφές, έψαξε... μανιωδώς το γκολ που θα την ξαναέβαζε στο ματς και εν τέλει το βρήκε στο 81ο λεπτό με σουτ του Βιρτζ έπειτα από πανέμορφη κίνηση. Ένα τέρμα που τελικώς πιστώθηκε ως αυτογκόλ του Μουκιέλε, με τον Γερμανό να παραμένει χωρίς τέρμα με τα «κόκκινα»! Στο φινάλε, αμφότερες είχαν από μία τεράστια ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο, όμως το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Αυτή ήταν και η πρώτη ισοπαλία της Λίβερπουλ στη φετινή Premier, παραμένοντας στην 8η θέση με 22 βαθμούς, την ώρα όπου η Σάντερλαντ με 23β. είναι στην 6η θέση και ονειρεύεται Ευρώπη!

Στο άλλο ματς που διεξήχθη την ίδια ώρα, η Τσέλσι γνώρισε ήττα-σοκ με 3-1 από τη Λιντς στο «Έλαν Ρόουντ», βλέποντας το αήττητο σερί των επτά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις να λαμβάνει τέλος. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ήδη από το πρώτο 45λεπτο ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη στα τέρματα των Μπιγιόλ και Τανάκα στο 6ο και 43ο λεπτό. Στο 50', μείωσε προσωρινά ο Νέτο για να έρθει ο Κάλβερτ-Λιούις στο 72' να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά και από αυτή την ήττα, η Τσέλσι έμεινε στην 4η θέση με 24 βαθμούς, στο -9 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, ενώ, η Λιντς έφτασε τους 14 βαθμούς και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

Πηγή: sport-fm.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση