Μαζί με τον σπουδαίο αγώνα της Ελλάδας με τη Γερμανία, στο πρόγραμμα του Nations League (04/10) υπάρχει και η μάχη της Ολλανδίας με τη Σερβία, αλλά και εκείνη των Πορτογάλων με τους Νορβηγούς.
Το πρόγραμμα της Κυριακής (04/10) στο Nations League δεν περιλαμβάνει μόνο τον σπουδαίο αγώνα της Ελλάδας με τη Γερμανία στην Τούμπα, αφού την ίδια ώρα υπάρχουν και άλλα παιχνίδια με εξίσου πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Αρχικά, στον όμιλο της Ελλάδας, η Ολλανδία υποδέχεται τη Σερβία στο Αϊντχόφεν και θέλει τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην πρώτη δυάδα που εξασφαλίζει θέση στους «8» του Nations League. Από την άλλη, η παρέα των Γιόβιτς και Ζίβκοβιτς ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς, μιας και μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες και αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο του υποβιβασμού στη League B μοιάζει να είναι το πιο πιθανό.
Στον 4ο όμιλο της League A όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη μάχη της Πορτογαλίας με τη Νορβηγία, με τους Ίβηρες να δίνουν το πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι μετά το σίριαλ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την αποχώρησή του από την εθνική. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Πορτογαλία τα πηγαίνει περίφημα έχοντας κάνει το 3/3, ενώ η ομάδα του Έρλινγκ Χάαλαντ έχει μείνει στους τρεις βαθμούς μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες.
Στη League B και συγκεκριμένα στον 3ο όμιλο το Κόσοβο υποδέχεται την Αυστρία, ενώ η Ιρλανδία μονομαχεί με το Ισραήλ. Τέλος, στον 1ο όμιλο της League D Μάλτα και Ανδόρρα διασταυρώνουν τα ξίφη τους, όπως και το Αζερμπαϊτζάν με τη Λιθουανία για τον 2ο όμιλο.
Πηγή: sport-fm.gr






























