Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ύψωνα, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.
Αναλυτικά:
Για το φιλικό με ΑΕΚ: «Ήταν για εμάς μια πολύ καλή εμπειρία, να αγωνιστούμε ίσως κόντρα στη φετινή πρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάδας στην έδρα της. Χάσαμε 7-1, δεν υπάρχει νομίζω μέτρο σύγκρισης. Αγωνίστηκαν σχεδόν όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ. Μονό τα θετικά μπορούμε να κρατήσουμε, είχαμε άψογη φιλοξενία. Κάναμε προπόνησή στην προπονητικό της ΑΕΚ».
Για την παραμονή της ομάδας: «Είμαστε σε πολύ καλή θέση. Δύσκολα δεν θα πετύχουμε τον στόχο μας, την παραμονή. Συνεχίζουμε όμως με το ίδιο πνεύμα. Παίζουμε με την ΑΕΛ και θέλουμε την νίκη. Ανακάμψαμε και ήρθαν και οι βαθμοί, είμαστε σε καλό σημείο».
Για τον Ρωσταντή: «Τα πηγαίνει περίφημα, από την ημέρα που ανέλαβε δεν δέχθηκε ήττα. Να τελειώνουμε με τις υποχρέωσες και θα δούμε το θέμα του προπονητή και για κάθε παίκτη. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο τώρα, είναι ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα».
Για το Τσίρειο: «Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, είμαστε σε συζητήσεις .Υπήρχε άποψη συνεργασία με τη Νέα Σαλαμίνα που μας παραχώρησε την έδρα της. Θα δούμε πως θα καταλήξουν οι συζητήσεις. Εξαρτάται από τους ανθρώπους του ΓΣΟ. Μεγάλο θέμα το οικονομικό».




























