
Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.
Τα κυριότερα σημεία:
Για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις: «Μπορούμε να πούμε ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, Είναι μεγάλο το κίνητρο και η πρόκληση. Διακυβεύεται η συνέχεια της ευρωπαϊκής μας παρουσίας στο Europa League. Καλούμαστε να προσπεράσουμε το εμπόδιο της Παρτιζάν, μιας μεγάλη ομάδας. Θέλουμε να πάρουμε το προβάδισμα που θα μας δώσει το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού στο Βελιγράδι. Από τη στιγμή που κρατήσαμε τον βασικό κορμό, έχουμε ένα πλεονέκτημα. Πρέπει να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται και να είμαστε συγκεντρωμένοι».
Για τον κόσμο: «Άρχισε το πρωί η προπόνηση. Δώσαμε και μια επιπρόσθετη παράταση για την ισχύ των διαρκείας, λόγω της νέας κάρτας φιλάθλου και τον τρόπο έκδοσης. Παίρνουμε μηνύματα ότι υπάρχει δυσκολία. Η ατυχία είναι ότι παίζουμε νωρίς και είμαστε η πρώτη ομάδα που θα ισχύσει αυτό. Είμαστε βέβαιοι για την παρουσία του κόσμου. Λίγη υπομονή και να μπορέσουν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας».
Για την Παρτίζαν: «Ήμασταν σε επαφή, ήταν σε προετοιμασία στην Ρωσία. Φαντάζομαι το πιο πιθανό είναι να έρθουν τη μέρα πριν το παιχνίδι. Όπως θα κάνουμε και εμείς στο Βελιγράδι».
Αν θεωρεί ότι η ΑΕΚ είναι έτοιμη: «Πιστεύουμε στη δουλειά που έγινε. Δεν κάναμε πολλές προσθαφαιρέσεις. Ο Φαράζ που αποχώρησε δεν προλάβαινε. Πάνε καλά τα πράγματα με τον Καμπρέρα, είναι θέμα το αν ακολουθήσει προπονήσεις χωρίς προβλήματα».
Για τη δημοσιογραφική διάσκεψη: «Νομίζω είναι απογευματινές. Θα δούμε πως ακριβώς θα βγει το πρόγραμμα της Τετάρτης και με τις προπονήσεις».
Για τα νέα αποκτήματα: «Σαμπόριτ και Ιβάνοβιτς, ήρθαν στην Κύπρο είναι στη διάθεση του προπονητή. Κατά πόσον είναι έτοιμοι, είναι ερωτήματα που θα απαντηθούν μέσα από τις προπονήσεις».
Για την αποχώρηση του Φαράζ: «Ήρθε μια πολύ καλή πρόταση. Μεγάλο το ποσό, δεν είναι κοντά στο εκατομμύριο. Πιο κάτω, δεν γνωρίζω ακριβώς τις λεπτομέρειες. Είναι μεγάλο ποσό, και το οικονομικό όφελος. Ήρθε στην ομάδα μας σαν ποδοσφαιριστής καταλόγου Β’ πρόσφερε πάρα πολλά. Επιθυμούσε κι αυτός να κάνει το βήμα σε άλλη ομάδα, του ευχόμαστε τα καλύτερα».
Αν θα κινηθούν για αντικαταστάτη: «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Ήρθε ο Ιβάνοβιτς και ο Ρούμπιο στην ίδια θέση, ενώ εκεί παίζει και ο Τσακόν».
Για τα μεταγραφικά: «Αναζητούμε επιθετικό και επιτελικό μέσο, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτος»
Χορηγοί αποστολής: MEGABET PLUS και τα συμπληρώματα διατροφής PHARMALEAD