ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Ματθαίου για Μαέ, Λουκάσεν και Γκόρτερ

Στον ΣΠΟΡ FM 95 μίλησε o εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου.

Αναλυτικά:

Για τον Μαέ: «Έρχεται με δανεισμό από την Ντιναμό Ζάγκερπ, υπάρχει οψιόν αγοράς. Είναι έμπειρος και σε καλή ηλικία, είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε. Έχει γεμίσει ο κατάλογος Α΄με την απόκτηση του».

Για τη συνέχεια στο μεταγραφικό πλάνο: «Ίσως φέρουμε και ποδοσφαιριστές Β καταλόγου. Δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο για κάποιον ποδοσφαιριστή. Θα πρέπει να υπάρξει αποχώρηση από τον Κατάλογο Α αφού είναι πλήρης. Υπάρχει ακόμα χρόνος στο μεταγραφικό παζάρι».

Για τον Λουκάσεν: «Έχει δυσκολέψει η περίπτωση του Λούκασεν. Πλέον με την μεταγραφή του Μαέ έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χώρος για τον Α΄ Κατάλογο. Θα δούμε τι θα προκύψει στο μέλλον. Δεν έχω ενημέρωση ότι έχει τελειώσει το θέμα».

Για τον τερματοφύλακα: «Είναι μια παράξενη περίπτωση, έχει ενοχλήσεις ο Γκόρτερ. Το ιατρικό τιμ παρακολουθεί την περίπτωση του καθημερινά και θα δούμε τι θα αποφασίσει η επιτροπή του προγραμματισμού. Αν μπορέσει να επιστρέψει σύντομα πίσω, τότε το πιο πιθανό δεν θα πάρουμε άλλο κίπερ».

Για τις αποχωρήσεις: «Δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση. Είναι λογικό να δημιουργείται ντόρος. Αν προκύψει κάτι θα το δούμε».

Για  Μιλόγεβιτς: «Δεν μπορώ να πω κάτι, θα βγουν και αλλά ονόματα»

Για τον Αντερσόν: «Ανεβάζει ρυθμούς, τώρα επιστρέφει. Δεν είμαι σίγουρος αν θα πάρει λεπτά  συμμετοχής στο τελευταίο φιλικό»

Για την προετοιμασία: «Θα ταξιδέψει αύριο για Μπρατισλάβα η ομάδα για να αντιμετωπίσει την Σλόβαν την Πέμπτη για πρόβα τζενεράλε».

Για το Europa League: «Αναμένουμε να μάθουμε και τον αντίπαλο μας  για τα προκριματικά του Europa League»

Για Σέμα και Σούνιτς: «Δεν έχουν ενταχθεί στις προπονήσεις, έχουν  ανάγκη για ξεκούραση μετά την παρουσία τους στο Μουντιάλ. Τους περιμένουμε στην Κύπρο»

Για τον Κίνα: «Ο Κίνα ακολούθησε ένα ειδικό πρόγραμμα».

Για τα διαρκείας: «Είμαστε κοντά στα 1500, περιμένουμε μεγαλύτερη ανταπόκριση. Η δεύτερη φάση ξεκινά την Πέμπτη».

Για τον Μπασουαμινά: «Είναι κανονικά στην ομάδα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση