ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Μάντζιος: «Δικαίως πήραμε τους τρεις βαθμούς»

Οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής μας, Άκη Μάντζιου μετά την αναμέτρηση κόντρα στην Λετονία.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ ότι και σήμερα ήμασταν πολύ καλύτεροι και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος πέτυχε ένα απρόσμενο γκολ, με την μπάλα να κοντράρει. Εμείς, όμως, πιστέψαμε στην ομάδα μας, οι αλλαγές βοήθησαν και στο τέλος, δίκαια, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Οι παίκτες ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη σήμερα. Σίγουρα κρατάμε την αντίδραση και το πάθος που δείξαμε. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η αποτελεσματικότητά μας.

Ίσως θα πρέπει να ξανακοιτάξουν αυτό το φορμάτ με τους τέσσερις αγώνες, γιατί είναι πολύ επίπονο για όλους. Θα πρέπει να διαθέτεις πολύ μεγάλο ρόστερ για να μπορέσεις να διαχειριστείς τόσα παιχνίδια. Πιστεύω ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να το εξετάσουν ξανά.

Είμαι χαρούμενος με αυτό το γκρουπ παικτών και με την εξέλιξη που παρουσιάζει. Το σημαντικό είναι και ο κόσμος να μπορεί να αντιλαμβάνεται την πρόοδο που υπάρχει».

 
 
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση