ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεβέντης: «Η 30η Ιουνίου θα παραμείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων»

Όσα ανέφερε ο Νικόλας Λεβέντης στην παρουσίαση του νέου χορηγού

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (01/07) στην αίθουσα Τύπου του «Αλφαμέγα» η παρουσίαση του Μέγα Χορηγού της ΑΕΛ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, μίλησε και μεταξύ άλλων έκανε αναφορά στην εξόφληση του χρέους προς τον Έφορο Φορολογίας και τον προγραμματισμό,

Αναλυτικά:

Για την εξόφληση του χρέους προς τον Έφορο Φορολογίας: «Εκ μέρους του προέδρου του σωματείου μας, κ. Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου εκφράζω τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς τον Έφορο Φορολογίας, Σωτήρη Μαρκίδη, για την υποδειγματική συνεργασία, τηνθεσμική του ευαισθησία και την εποικοδομητική του στάση σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας συμμόρφωσης του Σωματείου μας. Αναγνωρίζουμε την προσέγγιση του, αφού έτσι στηρίζει τους αθλητικούς θεσμούς του τόπου μας και ελπίζουμε να το πράξουν κι άλλοι. Η 30η Ιουλίου θα παραμείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων. Ξεκινάει μία νέα σεζόν χωρίς χρέη και λέμε στον κόσμο ότι θέλουμε την οικονομική τους στήριξη μέσω των εισιτηρίων διαρκείας. Είναι το μοναδικό πράγμα που ζητάμε, πρέπει να αυξηθεί ο αριθμός από τα 1500 που είναι τώρα».

Για το εάν υπάρχει και τρίτος επενδυτής: «Θα απαντήσει αύριο ο πρόεδρος στην Γενική Συνέλευση και εάν υπάρχει κάτι θα κάνει ιδιαίτερη μνεία εκεί».

Για τον προγραμματισμό: «Κάναμε έξι μεταγραφές, δεν θυμάμαι να έγινε κάτι παρόμοιο ξανά στην ΑΕΛ. Δεν κόλλησε η διαδικασία, δίνουμε χρόνο και εμπιστοσύνη στον Ιβάν να βρει τους μεταγραφικούς στόχους μαζί με τον κ. Τραμετσάνι. Σίγουρα θα γίνουν ακόμα 3-4 μεταγραφές, αλλά εξαρτάται από τους αρμόδιους. Χρειάζεται υπομονή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Zdravo!

ΑΕΛ: Zdravo!

Στο μικροσκόπιο οι δυο Σέρβοι που απέκτησε η Λεμεσιανή ομάδα
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Όλα τριγύρω αλλάζουνε

ΑΕΛ: Όλα τριγύρω αλλάζουνε

Τα κυριότερα σημεία που διαφοροποιούν το φετινό καλοκαίρι των ΑΕΛιστών με τα αμέσως προηγούμενα
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΛ