ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πολυβιταμινη Multi Guard ADR

Η Lamberts διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής ειδικά σχεδιασμένων για την πλήρη διαιτητική κάλυψη των καθημερινών μας αναγκών που διασφαλίζουν  την σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Το Multi Guard ADR αποτελεί ένα μοναδικό παγκοσμίως πολυβιταμινούχο σκεύασμα, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την αντιμετώπιση της ψυχολογικής και σωματικής κόπωσης ενίσχυοντας έτσι το ανοσοποιητικό μας.

Περιέχει 22 επιλεγμένα Μικροθρεπτικά συστατικά για την πλήρη Διατροφική κάλυψη του οργανισμού.

Πιο συγκεκριμένα περιέχει:

  • Το Korean Ginseng και το Rhodiola Rosea ,δύο εκ των γνωστότερων και αποτελεσματικότερων βοτάνων για την αντιμετώπιση του στρες και της κόπωσης
  • Υψηλή περιεκτικότητα όλων των βιταμινών του συμπλέγματος Β, καθώς αυτές συμβάλλουν καθοριστικά στην παραγωγή  ενέργειας και στην αντιμετώπιση της κόπωσης.
  • Υψηλή δόση (30mg, ανά 2 ταμπλέτες) συνενζύμου Q10 και ταυρίνης καθώς τα δύο αυτά μικροθρεπτικά συστατικά συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας.
  • Βιταμίνες D,E,K,C, καθώς άτομα με χρόνια κόπωση εμφανίζουν συχνά διαταραχές ανοσοποιητικού.
  • Υψηλή δόση μαγνησίου(300mg, ανά 2 ταμπλέτες), καθώς η υποκλινική ανεπάρκεια μαγνησίου σχετίζεται με εύκολη κόπωση.

Επειδή η κόπωση παίζει  ρόλο στην  λειτουργία του ανοσοποιητικού χρησιμοποιήσε σήμερα το  Μulti Guard ADR….. ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! (Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ)

Ανοσοποιητικό: Τελευταία Ενημέρωση