
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή "Πίσω απ' την Βιτρίνα" με τον Θεόδωρο Τσιολάκη ο πλέον παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας, Τάσος Κίσσας με αφορμή την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Ο άλλοτε τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ έκανε εκτεταμένη αναφορά στο πέρασμα του απ' τους γαλαζοκιτρίνους, το ξεκίνημα του, η συνήπαρξη του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που δεν τον άφηνε να φύγει, η μεταγραφή του Ούργκο Πάρντο που τον... πείραξε και την απόφαση του τότε να αποχωρήσει.
Επίσης αναφέρθηκε στην απόφαση του να πάρει μεταγραφή στον Απόλλωνα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Κίρζη.
Στη συνέχεια μίλησε για το πέρασμα του απ' την Νέα Σαλαμίνα, εκφράζοντας την αγάπη του για την εν λόγω ομάδα και αποκάλυψε όμως πως ένιωσε ποδοσφαιρική αδικία από ένα άτομο εκτός διοίκησης που δεν τον άφησε να ολοκληρώσει την καριέρα του εκεί, καθώς είπε χαρακτηριστικά "Έπρεπε να κλείσω την καριέρα μου στη Νέα Σαλαμίνα".
Ο Κίσσας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ήταν τιμή για τον ίδιο που έκλεισε την καριέρα του σε μία ιστορική ομάδα.
Τέλος εξέφρασε την άποψη του πως οι Κύπριοι παικτές δεν πρέπει να βασίζονται μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά να έχουν έτοιμο και plan b για το μέλλον τους, τονίζοντας πως θα έπρεπε η ΚΟΠ να περάσει νόμο για υποχρεωτική χρησιμοποίηση δύο γηγενών παικτών στην αρχική εντεκάδα.
Ακούστε τα όσα είπε ο Τάσος Κίσσας στον ΣΠΟΡ FM 95 στο πιο κάτω ηχητικό: