ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η πρόβλεψη του Σνάιντερ για το Παρί Σεν Ζερμέν – Ίντερ

Ο Σνάιντερ δεν έκρυψε την αγάπη του και την... πίστη του στην Ίντερ

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Champions League ανάμεσα στη Παρί Σεν Ζερμέν και την Ίντερ πλησιάζει και δεν χωράνε προβλέψεις.

Ο πρώην σταρ της Ίντερ, Γουέσλι Σνάιντερ, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο τεράστιο αυτό ματς και άφησε να εννοηθεί πως οι “νερατζούρι” θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, καθώς πλέον είναι ακόμα πιο έμπειροι και δυναμικοί σε σχέση με τον τελικό που είχαν δώσει κόντρα στην Σίτι το 2023.

Το μήνυμα του Σνάιντερ στην Μάντσεστερ Σίτι

«Όχι μόνο επειδή δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, ούτε επειδή η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται λιγότερο κυρίαρχη από ό,τι ήταν η Σίτι το 2023. Είναι επειδή η Ίντερ είναι διαφορετική σε σύγκριση με πριν από δύο χρόνια», είπε ο Σνάιντερ στη συνέντευξή του στην La Gazzetta dello Sport.

«Είναι μεγαλύτεροι, πιο δυνατοί και έχουν μεγαλύτερη επίγνωση. Έχουν ολοκληρώσει ένα μακρύ ταξίδι, έχουν αμυντική ωριμότητα. Ακόμα και οι ήττες, όπως αυτή πριν από δύο χρόνια, τους έχουν κάνει πιο ολοκληρωμένους. Επιπλέον, είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα έχει κίνητρο να αντιδράσει αμέσως μετά την απώλεια του Σκουντέτο»

«Μην μου ζητάτε προβλέψεις, όμως, όσοι τις κάνουν κάνουν λάθη! Αυτό στο οποίο πιστεύω πραγματικά είναι αυτή η ομάδα και ο Σιμόνε Ιντζάγκι. Ελπίζουμε ότι θα θυμόμαστε αυτό το Σάββατο για πολύ καιρό».

Πηγή: sportsking.gr

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση