ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Έπιασε Πάφο ο Άρης - Συνέχεια με καυτά ντέρμπι (Πρόγραμμα-Βαθμολογία)

Τα δεδομένα του πρωταθλήματος

Η πρώτη ημέρα της 18ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan έφερε αλλαγές στα ψηλά της βαθμολογίας.

Η νίκη του Ολυμπιακού στο ΓΣΠ καθορίστηκε από την ψυχή του «Τακτακαλά». Η πρωταθλήτρια Πάφος ηττήθηκε με 2-0 και πλέον παραμένει στο -2 από την Ομόνοια, έχοντας τον ίδιο αριθμό αγώνων, ενώ ισοβαθμεί με τον Άρη.

Στο Δασάκι ο Άρης επέστρεψε στις νίκες εκτός έδρας μετά από 4,5 μήνες, επικρατώντας του Εθνικού΄με 3-0. Έτσι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έπιασε την Πάφο στην 2η θέση.

Η ΑΕΛ πανηγύρισε το τρίποντο με γκολ του Σαβό (0-2) και εδραιώθηκε στην έβδομη θέση, έχοντας πλέον 7 βαθμούς διαφορά από τον πιο κοντινό της αντίπαλο. Παράλληλα, πλησίασε στους τρεις βαθμούς τον έκτο Απόλλωνα, που αντιμετωπίζει αύριο τον ΑΠΟΕΛ.

Πρόγραμμα – Αποτελέσματα:

Σάββατο (17/1):

Εθνικός – Άρης 0-3 
Ακρίτας – ΑΕΛ 0-2 
Ολυμπιακός – Πάφος 2-0 

Κυριακή (18/1):

Ομόνοια – Ανόρθωση (16:00)
ΑΕΚ – Freedom24 Krasava ΕΝΥ (17:00)
Απόλλωνας – ΑΠΟΕΛ (19:00)

Δευτέρα (19/1):

Ομόνοια Αραδίππου – ΕΝΠ (19:00)

Η επόμενη 19η αγωνιστική

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου

19:00 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας - Ομόνοια Αραδίππου

Σάββατο, 24 Ιανουαρίου
16:00 Freedom24 Krasava ΕΝΥ - Εθνικός Άχνας
17:00 Ε.Ν. Παραλιμνίου - Ολυμπιακός Λευκωσίας
19:00 Απόλλων Λεμεσού - Ακρίτας Χλώρακας

Κυριακή, 25 Ιανουαρίου
16:00 Ανόρθωση Αμμοχώστου - ΑΕΛ Λεμεσού
19:00 Άρης Λεμεσού - Ομόνοια Λευκωσίας
19:00 Πάφος F.C. - ΑΕΚ Λάρνακας

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση