Στην τελική ευθεία η ποδοσφαιρική σεζόν σε όλη την Ευρώπη. Από τον τελικό κυπέλλου Κύπρου, μέχρι τον τελικό του Champions League. Θα κάνει η Πάφος το double; Είναι κριτήριο παραμονής για τον Μπεργκ η κατάκτηση του τροπαίου; Είναι υποψήφιος για τον πάγκο της Ομόνοιας ο Νορβηγός; Θα βρει την άκρη ο Πρόδρομος Πετρίδης; Υπάρχει φως στο τούνελ για την Ανόρθωση; Θα κάνουν επιτέλους μια πρωταγωνιστική πορεία στο νέο τους γήπεδο ΑΕΛ και Απόλλωνας;
Σφίγγει ο κλοιός για τον Γιώργο Κόυμα. Το παιχνίδι συμφερόντων, η κινητοποίηση της επαρχίας Λεμεσού, η μεγαλύτερη «νίκη» του Παπασταύρου, η επισημοποίηση του ενδιαφέροντος του Σταύρου Δημοσθένους για την προεδρία της ΚΟΠ και τα... κάστρα που πέφτουν από μέσα.
Ποδοσφαιρικές και ανθρώπινες ιστορίες που άφησε πίσω του το σαββατοκύριακο, με πρωταγωνιστές τους Βάρντι, Λακαζέτ, Ρανιέρι, Γκιόγκερες, Φόρεστ, Μανταντά, Μουσλέρα και όχι μόνο.
ΤΟ PRESSING PODCAST ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!
Προβλέψτε τον νικητή του φετινού Champions League και διεκδικείστε το δώρο που μας προσφέρει η εταιρεία INGCO αξίας 189,00 ευρώ και το οποίο συμπεριλαμβάνει: φυσητήρα, δραπανοκτσάβιδο (τραπανάκι) και γωνιακό τροχό (σμυρίλιο), δύο μπαταρίες (2ah & 4ah), φορτιστή και διάφορα άλλα εξαρτήματα.
Δείτε το 5ο βίντεο της σειράς «Carlsberg Challence Zone» και διεκδικείστε τα πέντε δώρα που μας προσφέρει και αυτή την εβδομάδα η εταιρεία Carlsberg.
Επίσης, διεκδικείτε την αυθεντική φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας, με το όνομα του Γιώργου Ναούμ, γράφοντας την ένδειξη «ΑΕΚ» στο τελευταίο επεισόδιο.