Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.
Αναλυτικά:
Για τη νίκη με τον Άρη: «Αφήνοντας στην άκρη το πως φτάσαμε στη νίκη, κάναμε το πιο αποφασιστικό βήμα για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Σκόραραν δύο αμυντικοί, ο Μιλίτσεβιτς είναι ο πρώτος σκόρερ. Έχει 10 γκολ, αριθμός που μόνο αμελητέος δεν είναι για κεντρικό αμυντικό. Στο α’ ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο απειλητικοί. Είχε τις ευκαιρίες περισσότερο με την πλευρά του ο Άρης. Ήρθε το πρώτο γκολ, και από ένα σημείο και μετά με το 2-0 δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μπει πίσω στο παιχνίδι. Πριν το παιχνίδι είπαμε ότι ήταν πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και ουσιαστικοί. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι οριστικό, βλέπουμε πως θα μπορέσουμε από τα επόμενα παιχνίδια να κλειδώσουμε την Ευρώπη. Να τελειώσουμε με τον τρόπο που πρέπει τη φετινή σεζόν και να προχωρήσουμε. Ήμασταν πιο αποτελεσματικοί κι αυτό κάνει τη διαφορά. Με το ξεκίνημα των πλέι-οφ μετράει το να είσαι όσο το περισσότερο πιο αποτελεσματικός σε ντέρμπι. Εμάς μας στοίχισε αυτό. Το ευτύχημα είναι ότι στο παιχνίδι με τον Άρη ήμασταν αποτελεσματικοί».
Για τα αγωνιστικά: «Πιο ξεκάθαρη εικόνα θα έχουμε από αύριο. Ελπίζουμε ότι δνε είναι κάτι σοβαρό για τον Ροντέν και θα παίξει με ΑΠΟΕΛ. Περιμένουμε και για τον Πέτρο Ιωάννου που είχαμε πει ότι θα χάσει το παιχνίδι με τον Άρη. Είναι και ο Ρούμπιο εκτός, όπως και οι Τσακόν, Σαμπορίτ, Καμπρέρα, μακροχρόνια προβλήματα. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα. Στάθηκε και ο προπονητής στο ότι και σε αυτό το παιχνίδι παιδιά από τον πάγκο βοήθησαν με την είσοδο τους στο να είναι καλύτερη η παρουσία της ομάδας στο β’ μέρος».
Για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ: «Ο στόχος για εμάς δεν αλλάζει. Θέλουμε όσο πιο νωρίς γίνεται να εξασφαλίσουμε την Ευρώπη. Να έχουμε νικηφόρα αποτελέσματα και αυτό θα επιχειρήσουμε και στο ΓΣΠ, κόντρα στο ΑΠΟΕΛ».
Για τον προγραμματισμό: «Δεν υπάρχει κάποια απόφαση. Θα υπάρξει αναλυτική τοποθέτηση από τον Πρόεδρο τις επόμενες εβδομάδες».



























