
Δεν προλαβαίνει τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ίντερ ο Μπαλντέ.
Ο νεαρός μπακ των «μπλαουγκράνα» δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στην προσπάθειά της να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στον μεγάλο τελικό της φετινής διοργάνωσης, αφού δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί!
Έτσι, ο Χάνσι Φλικ αναμένεται να επιλέξει τους Γκαρθία, Κουμπαρσί, Αραούχο και Μαρτίνεθ ως τετράδα της άμυνάς του στο Μιλάνο, με την Μπαρτσελόνα να ψάχνει την εκτός έδρας νίκη μετά το 3-3 του πρώτου παιχνιδιού.
Ο Μπαλντέ αποτελεί βασικότατο και πολύτιμο μέλος της φετινής Μπαρτσελόνα, έχοντας «μετρήσει» 43 εμφανίσεις με 1 γκολ και 10 ασίστ, ενώ πλέον εστιάζει στο να προλάβει το Clasico της 11ης Μαΐου.
Πηγή: sport-fm.gr