Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Άγγελος Βραχίμης.
Αναλυτικά:
Για τη χθεσινή νίκη: «Ήταν πολύ σημαντική η χθεσινή νίκη για μας, γιατί μας κρατά στο παιχνίδι της παραμονής μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου, να δούμε την τελική βαθμολογία μετά το σημερινό παιχνίδι και πάμε σε 5 τελικούς για να παλέψουμε για την παραμονή μας.»
Για το τρίποντο και τη διαφορά: «Είναι κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς η χθεσινή νίκη, σίγουρα είναι το βαθμολογικό που πρέπει να κερδίσουμε για να ανέβουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βθμολογία, αλλά κερδίσαμε και ένα δυνατό αντίπαλο και μας δίνει την ψυχολογική ώθηση που χρειαζόμαστε για την συνέχεια, στα παιχνίδια που θα κριθούν όλα.»
Για τη συνέχεια: «Μετά την διακοπή πάμε στο Αμμόχωστος γ ια να παίξουμε με την Freedom 24 Krasava Eny Ύψωνα, μετά με τον Ολυμπιακό στο Δασάκι και τον Ακρίτα στην Πάφο, τα παιχνίδια που θα δείξουν ποια ομάδα είναι η πιο δυνατή και ελπίζουμε αυτόι να είμαστε εμείςς.
Για το παιχνίδι και τις δηλώσεις του Καμορανέζι: «Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς φάσεις, πολύ δυνατό με πολλά φάουλ στα όρια της κίτρινης τα πιο πολλά μαρκαρίσματα, τελικά αυτό μας βγήκε γιατί αμυντικά είμασταν πάρα πολύ καλοί με τον αντίπαλο να δυσκολεύτεται να δημιουργήσει. Τώρα για τις δηλώσεις του προπονητή της Ανόρθωσης, ο καθένας έχει την άποψή του, αυτό που έχω να πω είναι ότι πέρα από τον πέναλτι είμασταν η μόνη ομάφα που βρήκε την κλασσική ευκαιρία στο γήπεδο με την φάση του Κονφέ.»
Για την συζήτηση πριν το ματς με την Ανόρθωση: «Νομίζω, αν δούμε και το παιχνίδι, ίσως να επηρεάστηκαν οι ομάδες, με την έννοια ότι ήταν πολύ δυνατό το παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να βρούμε τρόπο να το αποβάλουμε από το κυπριακό ποδόσφαιρο και τα αποδυτήρια γιατί είναι καφενειακές συζητήσεις και δεν έχουν χώρο στο ποδόσφαιρο. Είδαμε και την Ανόρθωση πόσο δυνατά μπήκα στον αγωνιστικό, είναι μία μεγάλη ομάδα και όλα αυτά είναι καφενειακού επιπέδου συζητήσεις.
Για την διαιτησία: «Έχουμε πρόβλημα με την διαιτησία, το πρόβλημα που βλέπουμε είναι κυρίως το πειθαρχικό, έχομε διορθώσει κάποια πράγματα με το VAR, αλλά είδαμε και χθες τον διαιτητή να δίνει εύκολα κίτρινη κάρτα, σε κάποια μαρκαρίσματα που έπρεπε να το δείξει την κίτρινη δεν τον έπραξε και σε ίδιες φάσεις είχε διαφορετικές αντιμετωπίσεις. Επίσης, τα δύο πέναλτι δεν τα είδε ο ίδιος αλλά το VAR, περιμένουμε καλύτερη ανταπόκριση από τους διαιτητές.
Για την ομάδα: «Σήμερα δόθηκε ρεπό από τον προπονητή, επιστρέφουμε στις προπονήσεις αύριο μέχρι και την Παρασκευή και μετά ξεκινάμε προετοιμασία από την Δευτέρα για τον αγώνα με την Freedom 24 Krasava Eny, πέντε τελικοί που θα κρίνουν την χρονιά.»





























