
Από το Champions League το Bet Builder της ημέρας από το BetMarket.com.cy!
Συνεχίζεται η δράση της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League και αυτή τη φορά το ενδιαφέρον μας στρέφεται στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Μπιλμπάο, από την οποία προκύπτει και το Bet Builder στα προγνωστικά σήμερα.
Σε τραγική κατάσταση είναι η Μπιλμπάο, έχοντας όλη κι όλη μία ισοπαλία με την επίσης κάκιστη Χιρόνα στα τελευταία πέντε ματς. Το κορυφαίο είναι πως σε αυτά τα πέντε παιχνίδια έχει σκοράρει όλο κι όλο ένα τέρμα. Πιθανότατα την έχει μπερδέψει η παρουσία της στο Champions League, ενώ δεν βοηθά και ο τραυματισμός του Νίκο Γουίλιαμς που θα έκανε την διαφορά. Η Ντόρτμουντ έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στην σεζόν και τον Κόβατς στον πάγκο δείχνει αρκετά σοβαρή. Στην κατάσταση που είναι οι δύο ομάδες δεν βλέπουμε πώς δεν θα κερδίσει η Ντόρτμουντ.
Δες τις υπόλοιπες επιλογές εδώ!
Ακολουθήστε το ανανεωμένο BetMarket.com.cy σε Facebook και Instagram για να ενημερώνεστε καθημερινά για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού