ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στοίχημα: Οι αποδόσεις για τη «Χρυσή Μπάλα 2023»

Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της "Χρυσής Μπάλας 2023". Ποιος είναι το μεγάλο φαβορί για στοίχημα και ποιανού η απόδοση γνωρίζει μεγάλη πτώση!

Ολες οι αποδόσεις για την κατάκτηση της "Χρυσής Μπάλας 2023" και ποιος είναι το φαβορί για στοίχημα τη φετινή σεζόν.

Η «Χρυσή Μπάλα» αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα και αναγνωρίσιμα βραβεία στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Κάθε χρόνο, η απονομή της δημιουργεί μεγάλο ενδιαφέρον και αναμονή σε όλον τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Οι οπαδοί και οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούν να μάθουν ποιος θα κατακτήσει αυτό το σημαντικό βραβείο. Επίσης, μπορεί και ο κόσμος να ποντάρει σε στοίχημα για το ποιος θα την κατακτήσει.

Η «Χρυσή Μπάλα» η αλλιώς «Ballon d'Or», απονέμεται κάθε χρόνο στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου. Ο κάτοχος του βραβείου καθορίζεται από μια ψηφοφορία που διεξάγεται από τους δημοσιογράφους που είναι μέλη του France Football. Κάθε δημοσιογράφος έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει για τους τρεις ποδοσφαιριστές που θεωρεί ως τους κορυφαίους για την εκάστοτε σεζόν. Οι ψήφοι των δημοσιογράφων μετρούνται και καταμερίζονται με βάση τις προτιμήσεις τους. Ο παίκτης που λαμβάνει τις περισσότερες ψήφους κερδίζει την «Χρυσή Μπάλα». Το βραβείο απαιτεί εξαιρετικές επιδόσεις και επιτεύγματα κατά τη διάρκεια της σεζόν, καθώς και την αναγνώριση των δημοσιογράφων για την προσφορά του στην ομάδα του και στο ποδόσφαιρο γενικότερα.

Από την πρώτη απονομή της «Χρυσής Μπάλας» το 1956, έχουν κατακτήσει το βραβείο πολλοί εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές όπως ο Pele, ο Maradona, ο Messi και ο Cristiano Ronaldo.

Οι τελευταίες κατακτήσεις είναι οι εξής:

  • 2022 - Karim Benzema
  • 2021 - Lionel Messi
  • 2019 - Lionel Messi
  • 2018 - Luka Modric
  • 2017 - Cristiano Ronaldo
  • 2016 - Cristiano Ronaldo

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Betmarket.com.cy.

Ακολουθήστε το ανανεωμένο BetMarket.com.cy σε Facebook και Instagram για να ενημερώνεστε καθημερινά για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betting Tips: Τελευταία Ενημέρωση