ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σημεία με γκολ

Με τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας ασχολείται σήμερα ο tipster του Betmarket.com.cy, Σήφης και έχει τα προγνωστικά από τα σημαντικότερα παιχνίδια.

Υπάρχουν παιχνίδια στην Αγγλία απόψε και στοιχηματικά θα ασχοληθώ με αυτά αλλά κυρίως με τα γκολ τους. Στην πρώτη περίπτωση έχω ένα παιχνίδι που έχω το σημείο που θέλω αλλά όχι την απόδοση. Στην δεύτερη περίπτωση έχω ένα σημείο, το οποίο θα είχα αγνοήσει, η απόδοση του όμως δεν μου το επιτρέπει μιας και την περίμενα αρκετά πιο κάτω. Σημεία με γκολ λοιπόν και πάμε να τα δούμε...

Αγγλία - League One

Δίνει ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια της η Έξετερ και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα της αλλά και από την ανάλυση των xgoals. Έπαιξε το Σάββατο απέναντι στην Άκρινγκτον και κέρδισε τον αγώνα με 5-0. Την χαρακτηρίζει με έξτρα επιθετικότητα στα πρόσφατα παιχνίδια της. Έχει γίνει αρκετά πιο επιθετική η ομάδα του Gary Caldwell. Σε αυτό βοηθάει και η βαθμολογική της θέση μιας και είναι στην μέση του πίνακα και δείχνει πιο χαλαρή και «ανάλαφρη».

Από την άλλη η Μπάρνσλεϊ πάει «τρένο» τον τελευταίο καιρό. Μετράει 4 συναπτές νίκες ενώ έφτασε τους 12 αγώνες στο πρωτάθλημα χωρίς να δεχτεί ήττα. Υπάρχει ένα αρνητικό στοιχείο που δεν φαίνεται στα σκορ της. Η αμυντική της λειτουργία παρουσιάζει αρκετά θέματα και δέχεται τελικές με καλύτερη αξία από τις δικές της, αλλά και γκολ.

Μέσα στο «St James Park» θα μπει με φόρα και ψυχολογία η Έξετερ. Το ίδιο θα πράξει και η πιο ξεκούραστη Μπάρνσλεϊ, καθώς δεν είχε αγώνα το Σάββατο. Κοιτάζω προς το over2.5 καθώς η επιθετική λειτουργία και των δύο ομάδων αλλά και οι αμυντικές αστάθειες των «Tykes», θα φέρουν αρκετές φάσεις στο παιχνίδι.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Betmarket.com.cy.

Ακολουθήστε το ανανεωμένο BetMarket.com.cy σε Facebook και Instagram για να ενημερώνεστε καθημερινά για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Betting Tips: Τελευταία Ενημέρωση