Καλό Δεκαπενταύγουστο σε εσάς και τις οικογένειές σας. Η Χάρη της Παναγίας να σας προστατεύει.
Σήμερα ανοίγουν οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και η αγορά μάς έδωσε τρεις τιμές που, για διαφορετικούς λόγους, θεωρώ πιο ψηλές απ’ όσο πρέπει. Ψάχνω αποδόσεις που δεν αποτυπώνουν σωστά την πραγματική πιθανότητα, όσο και αν μπορώ να την υπολογίσω καθώς μιλάμε για 1η αγωνιστική. Κρατάω τρία αουτσάιντερ και τα βάζω σε σύστημα με δυάδες και τριάδα. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά ημέρας.
Νοτς Κάουντι – Λέστερ | League One
Η Λέστερ φυσιολογικά τραβάει το βλέμμα λόγω ονόματος, αλλά εδώ θεωρώ ότι η αγορά έχει πάει λίγο πιο μακριά απ’ όσο πρέπει. Μιλάμε για μία ομάδα που μέσα σε δύο χρόνια έπεσε από την Premier League στη League One και ξεκινά νέο κύκλο με τον Russell Martin.
Η Νοτς Κάουντι, από την άλλη, δεν ανέβηκε τυχαία. Πέρσι είχε 63,0 αναμενόμενα γκολ. Στο πρώτο επίσημο πήγε στο «Turf Moor», προηγήθηκε της Μπέρνλι και κράτησε το 1-1 μέχρι το τέλος, πριν αποκλειστεί στα πέναλτι.
Το 3,60 που βρήκα στο διπλό, αντιστοιχεί περίπου σε 27.8% πιθανότητα νίκης. Εγώ τη Νοτς την έχω στο 31,1%. Δεν τη θεωρώ φαβορί, αλλά στο συγκεκριμένο σημείο αγοράζω την απόκλιση καθώς δεν ξέρω πόσο έτοιμη μπορεί να παρουσιαστεί η Λέστερ. Όσοι θυμάστε τι πέρασε η Σάντερλαντ μπορείτε να με καταλάβετε χωρίς καν να το αναλύσω.






























