ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πόσα λεφτά να ποντάρω στο στοίχημα;

Προωθητική Ενέργεια

Διαβάστε στον οδηγό στοιχήματος του BetMarket.com.cy τρόπους και τακτικές για καλύτερο χειρισμό των χρημάτων σας.

Το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ρισκάρουμε χρήματα και όπως σε οτιδήποτε έχει να κάνει με λεφτά, έτσι και εδώ, απαιτείται σωστή διαχείριση για να μην βρεθούμε σε μία μη αντιστρέψιμη κατάσταση.

Ειδικά, σε μία εποχή όπου το ηλεκτρονικό χρήμα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου διεθνώς και εκτιμάται ότι θα κυριαρχήσει πλήρως τα επόμενα χρόνια τόσο σε μεγάλα όσο και στα μικρότερα ποσά συναλλαγών.

Αποκτήστε σωστή μεθοδολογία

Το στοίχημα σε κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα απαιτεί προσεγγίσεις που μπορεί να φαίνονται απλές, αλλά στην πραγματικότητα εμπεριέχουν σημαντικό βαθμό πολυπλοκότητας. Η απόφαση σχετικά με το επίπεδο πονταρίσματος είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέματα για τους παίκτες.

Το ύψος και ο τρόπος πονταρίσματος είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα, που είναι ικανό να κρίνει αν θα πετύχουμε τον στόχο μας ή θα αποτύχουμε. Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι παίκτες το αντιμετωπίζουν επιφανειακά.

Εχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί πήρατε την απόφαση να τοποθετήσετε το ποσό των 5, 20, 40 ή 100 ευρώ -για παράδειγμα- σε ένα σας στοίχημα;

Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι ένα συγκεκριμένο παιχνίδι αξίζει μεγαλύτερης ή μικρότερης επένδυσης χρημάτων;

Τέτοιες ερωτήσεις απαντώνται διαισθητικά από τον εγκέφαλό σας. Χωρίς καν να σκεφτείτε, θεωρείτε ότι γνωρίζετε ήδη την απάντηση.

Στο σημείο αυτό γίνεται το σοβαρότερο λάθος και οφείλεται στην έλλειψη σωστής μεθοδολογίας η οποία θα σας οδηγήσει στην σωστή απόφαση.

Στο Betmarket.com.cy έχουμε τονίσει άπειρες φορές πως η κατάλληλη και η πιο κερδοφόρα μεθοδολογία όσον αφορά τον στοιχηματισμό είναι η εύρεση value bets ή σημείων με αξία.

Ποντάρουμε πάνω στην απόδοση που θεωρούμε πως ο Bookmaker έχει κάνει λάθος και θα έπρεπε αυτήν να βρίσκετε χαμηλότερα από την προσφερόμενη.

Δύο τακτικές για καλύτερο χειρισμό της κάβας σας

Εφόσον έχουμε αποκτήσει την σωστή μεθοδολογία, χρειάζεται να γνωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο θα ποντάρουμε τα σημεία που έχουμε επιλέξει για το παιχνίδι μας.

Διαβάστε τις τακτικές για καλύτερο χειρισμό της κάβας σας στο Betmarket.com.cy.

Ακολουθήστε το ανανεωμένο BetMarket.com.cy σε Facebook και Instagram για να ενημερώνεστε καθημερινά για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Betting Tips: Τελευταία Ενημέρωση