ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποντάρισμα στην Αγγλία με στόχο τα γκολ

Διαβάστε τη σημερινή στήλη του tipster Σήφη στο Betmarket.com.cy με σημεία στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας.

Μπαίνουμε σε εβδομάδα εθνικών ομάδων και έτσι τις επόμενες μέρες το κουπόνι μας δεν θα περιλαμβάνει αρκετά από τα πρωταθλήματα που βρίσκονται στην στοιχηματική μου ασχολία. Οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας όμως δεν πάνε πουθενά. Έχουμε πέντε παιχνίδια εκεί απόψε και έχω επιλέξει τα δύο για να ποντάρω στα γκολ.

Αγγλία - League One

Πρώτη στάση για σήμερα το στάδιο «Wham» εκεί όπου η Άκρινγκτον θα φιλοξενήσει την Πλίμουθ. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την σωτηρία τους και θέλουν να παραμείνουν στην League One. Οι φιλοξενούμενοι είναι στην μάχη του πρωταθλήματος αλλά και της ανόδου.

Αυτός θα είναι ο 3ος συναπτός αγώνας για την Άκρινγκτον στην έδρα της. Στους προηγούμενους δύο γνώρισε ισάριθμες ήττες. Απέναντι στην ΜΚ Ντονς δεν κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές προϋποθέσεις για γκολ και ο John Coleman ξέρει ότι πρέπει να βελτιώσει την επιθετική λειτουργία της ομάδας του. Γνωρίζει το δύσκολο έργο που έχει απόψε, αλλά ξέρει ότι στα χέρια του κρατάει την ομάδα με την γρηγορότερη ανάπτυξη στο γήπεδο από όλη την κατηγορία. Εκεί θα «χτυπήσει» το παιχνίδι.

Στην Πλίμουθ θέλουν να «κολλήσουν» μια δεύτερη σερί νίκη για να πάρουν ξανά φόρα. Οι «Pilgrims» πρέπει να βελτιώσουν την εκτός έδρας παρουσία τους. Μετράνε αρκετές απώλειες στον δρόμο. Το πρόβλημα τους είναι ότι δέχονται 1,56 γκολ μακριά από το σπίτι τους. Απόψε όμως, ο Steven Schumacher, δεν πιστεύω ότι θα εστιάσει στην αμυντική λειτουργία αλλά στην επίθεση. Θέλει να μπει μέσα και να πάρει τα ηνία του αγώνα. Όλα τα δυνατά σημεία της Πλίμουθ έχουν να κάνουν με την επιθετική της λειτουργία και εκεί εστιάζω.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου με τις σημερινές εκτιμήσεις στο Betmarket.com.cy.

Ακολουθήστε το ανανεωμένο BetMarket.com.cy σε Facebook και Instagram για να ενημερώνεστε καθημερινά για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betting Tips: Τελευταία Ενημέρωση