ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγός στοιχήματος: Τι δείχνει η πτώση των αποδόσεων

Τι οδηγεί μια απόδοση να πέφτει ή να ανεβαίνει και τι μας δείχνει κάθε κίνηση στα σετ; Το Betmarket.com.cy αναλύει.

Μια από τις ενότητες του Betmarket.com.cy που έχει τεράστια επισκεψιμότητα σε καθημερινή βάση είναι οι αποδόσεις. Πάρα πολύς κόσμος μελετά την πορεία τους, τον τρόπο που κινείται η στοιχηματική αγορά και κυρίως ψάχνει τα παιχνίδια εκείνα που έχουν μεγάλες αποκλίσεις στα σετ τους, συγκριτικά με το άνοιγμα των αποδόσεων. Τις αρχικές τιμές που είχαν δοθεί δηλαδή.

Τι όμως είναι αυτό που καθορίζει τις τελικές τιμές; Τι οδηγεί μια απόδοση να πέφτει και αντίστοιχα μια άλλη να ανεβαίνει; Ευκαιρία, σε μια μέρα με λίγα παιχνίδια, να πιάσουμε αυτό το θέμα.

Ποιος βγάζει αποδόσεις

Παλαιότερα κάθε στοιχηματικό site έβγαζε τα δικά του σετ αποδόσεων. Πλέον, με τη διάδοση και εξάπλωση του διαδικτύου και τους… πονηρούς παίκτες που ψάχνουν τις τρύπες από τον έναν ιστότοπο στον άλλο, η αγορά έχει λάβει τα μέτρα της. Οι αποκλίσεις δεν είναι μεγάλες. Δεν θα δούμε στο ένα site τον άσο φαβορί και σε ένα δεύτερο φαβορί το διπλό. Κάθε ιστότοπος προσαρμόζεται στην αγορά πριν από τους παίκτες, έτσι όλα τα σετ που κυκλοφορούν έχουν μια σχετική ομοιομορφία.

Τα στοιχεία που κρίνουν το σετ είναι πάρα πολλά και πλέον όλα αυτά… εισάγονται σε ένα «μαγικό ρομπότ» που αφού περάσει από πάνω τους χιλιάδες φίλτρα και μεταβλητές, καθορίζει ποιος θα είναι το φαβορί κάθε αναμέτρησης.

Ποια είναι αυτά τα φίλτρα; Η φόρμα, το βάρος της φανέλας, το όνομα της ομάδες, οι τραυματισμοί, το παρασκήνιο και πολλά ακόμη που βάζουμε και οι ίδιοι οι παίκτες στη μελέτη μας.

Με το συν, στην πλευρά του «ρομπότ» να είναι πως τα βλέπει με ψυχρό μάτι, αλλά και το γεγονός πως θυμάται τα πάντα! «Θυμάται» πόσες ευκαιρίες φτιάχνει κάθε ομάδα, σε ποιο λεπτό σκοράρει, ποιες αντιπάλους κερδίζει ευκολότερα, τι κάνει μετά από μεσοβδόμαδα παιχνίδια κτλ.

Γιατί αλλάζουν οι αποδόσεις;

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το θέμα στο Betmarket.com.cy.

Ακολουθήστε το ανανεωμένο BetMarket.com.cy σε Facebook και Instagram για να ενημερώνεστε καθημερινά για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

 

 

Betting Tips: Τελευταία Ενημέρωση