ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Nations League: Η δυάδα που διατηρεί την Κύπρο στην 3η κατηγορία

Κύπρος: Αναλύσεις και προγνωστικά για το παιχνίδι από το Betmarket.com.cy.

Τελευταία ημέρα Nations League, με παιχνίδια που συγκεντρώνουν αρκετό ενδιαφέρον. Ειδικά στο γκρουπ της Εθνικής Κύπρου, όπου το αποτέλεσμα της Ελλάδας ενδέχεται να επηρεάσει (και) την εξέλιξη στο Κόσοβο-Κύπρος.

ΑΛΒΑΝΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Αδιάφορη αναμέτρηση στα Τίρανα, καθώς με την αποβολή των Ρώσων και την κατάληψη της πρώτης θέσης από τους Ισραηλινούς. Οι Αλβανοί θα ψάξουν να κλείσουν τη διοργάνωση με μία νίκη, την οποία αγνοούν ακόμη και σε συνδυασμό με τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν (απουσίες & επιδόσεις) μπορεί να οδηγήσει σε ένα ανοιχτό παιχνίδι.

Η ΔΥΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Η Εθνική Κύπρου μετά τη νίκη του Σαββάτου κόντρα στην Ελλάδα, κρατάει την τύχη στα χέρια της. Βέβαια, μόνο απλή δεν είναι μία νίκη στην έδρα του μαχητικού Κοσόβου.

Ρυθμιστής μπορεί να αποτελέσει η Ελλάδα, καθώς με νίκη κόντρα στη Βόρειο Ιρλανδία κάνει πιο… εύκολο το έργο των αδερφών Κυπρίων που με μία απλή ισοπαλία αποφεύγουν τον υποβιβασμό στην 4η κατηγορία.

Ενα αποτέλεσμα που θα αφήσει ικανοποιημένους και τους Κοσοβάρους, καθώς με «Χ» είναι δεδομένα στην 3η κατηγορία ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην Αθήνα.

Διαβάστε την συνέχεια στο Betmarket.com.cy


Ακολουθήστε το ανανεωμένο BetMarket.com.cy σε Facebook και Instagram για να ενημερώνεστε καθημερινά για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Betting Tips: Τελευταία Ενημέρωση