
Μετά το επικό ταμείο του Σαββάτου, ο tipster του BetMarket.com.cy Σήφης έχει τα προγνωστικά της ημέρας σε δυνατές αποδόσεις!
Μπορεί στην περασμένη στήλη να ξεκίνησα με τον προβληματισμό για την κακή μας τύχη στα προγνωστικά στοιχήματος, αλλά η στήλη έκλεισε με ένα πολύ καλό κέρδος. Η τύχη επέστρεψε και το καλό διάβασμα έκανε την δουλειά του. Οι 78 μονάδες που βάλαμε σε ποντάρισμα έφεραν πίσω 325 μονάδες και πλέον έγινε ένα καλό restart και στην κάβα μας. Τώρα νιώθω ξανά την αύρα του νικητή και είμαι έτοιμος για να γυρίσουμε σε θετικό αποτέλεσμα. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά ημέρας.
Αγγλία - Championship
Μπορεί η Λέστερ να μετράει 8 συναπτούς αγώνες πρωταθλήματος χωρίς να χάσει, ωστόσο από αυτούς κατάφερε να κερδίσει μόνο τους 3. Η Χαλ έρχεται από 2 συναπτές νίκες, η τελευταία μάλιστα μας πλήρωσε το Σάββατο. Μέσα στην έδρα της κέρδισε το 60% των αγώνων της φέτος στην Championship. Οι αδυναμίες που παρουσιάζει η Λέστερ, ειδικά στην αμυντική της λειτουργία, με έχουν πείσει στο να επιλέξω τον άσο στα 3,15.
Ακολουθήστε το ανανεωμένο BetMarket.com.cy σε Facebook και Instagram για να ενημερώνεστε καθημερινά για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.