ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με anytime scorer στο 3.30

Πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές έχει ξεχωρίσει για σήμερα ο tipster του BetMarket.com.cy, Σήφης

Μου αρέσει αρκετά του σημερινό κουπόνι καθώς βρίσκω αρκετά καλά σημεία για να βάλω στα προγνωστικά ημέρας και μάλιστα έχουμε καλές αποδόσεις. Πάμε να τα δούμε ένα προς ένα.

Νορβηγία - Eliteserien

Θα κάνω αρχή με τον αγώνα Όσλο - Μπραν. Καθώς έψαχνα λίγο τις ομάδες και τις πιθανές ενδεκάδες είδα ένα πολύ ενδιαφέρον νούμερο για τον Bard Finne της Μπραν. Είναι ο άνθρωπος που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο βασικός επιθετικός της ομάδας σήμερα. Σε 13 αγώνες που αγωνίστικε φέτος (10 ως βασικός) σκόραρε 3 γκολ. Ένα κανονικό νούμερο για επιθετικούς. Ωστόσο μετράει 0,63 expected goals ανά 90’. Πολύ υψηλό νούμερο. Στην Stoiximan η απόδοση του για να σκοράρει φτάνει στα 3,30 και με βάση την ποιότητα των ευκαιριών του αξίζει να τον επιλέξω.

Πάμε στον αγώνα Βίκινγκ - Μπόντο Γκλιμτ. Οι γηπεδούχοι είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας και η Μπόντο στην 5η θέση. Τις χωρίζουν 10 βαθμοί με την γηπεδούχο να έχει 3 αγώνες περισσότερους. Ο άσος είναι σε απόδοση 2,85 στην iN2BET και τον θεωρώ αρκετά καλό. Παίζουμε υπέρ της πρωτοπόρου μέσα στην έδρα της. Δεν θέλω άλλη δικαιολογία για να επιλέξω το σημείο σε απόδοση αουτσάιντερ.

Σουηδία - Allsvenskan

Μου αρέσει πολύ το διπλό της Έλφσμποργκ σε απόδοση 3,80 στην iN2BET. Σημείο που μπορείτε να συνδυάσετε και με την αποκλειστική προσφορά με 20€ Free Bet χωρίς κατάθεση. Ταξιδεύει στην έδρα της κακή για φέτος Τζουργκάρντεν και προσφέρεται σε απόδοση που είναι εκτός λογικής. Τις χωρίζουν 10 βαθμοί στο πρωτάθλημα και βλέπουμε την Έλφσμποργκ να έρχεται από ένα σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα της Γκέτεμποργκ, την ώρα που η Τζουργκάρντεν έχασε από την ουραγό Βάρναμο.

UEFA - EURO (Γ)

Αποφάσισα να ποντάρω στο EURO των γυναικών καθώς η Bet365 έδωσε ένα πολύ ωραίο Super Boost σε απόδοση 3,25. Μας προσφέρει το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες μαζί με 1+ τελικές στον στόχο για τις δύο επιθετικούς (Katoto και Schüller) των δύο ομάδων. Πολύ καλή η απόδοση και είναι ένα σημείο που περιμένω να επαληθευτεί πιο εύκολα από ότι μας υπολογίζει η απόδοση. Έχει κακή άμυνα η Γερμανία και αυτό θα το εκμεταλλευτούν οι Γαλλίδες με το υψηλό τους pressing ενώ περιμένω από τις Γερμανίδες να φτιάξουν καλές ευκαιρίες για γκολ.

Το παιχνίδι μου

Μονά:

19/07, 15:00 - Όσλο - Μπραν: Bard Finne, να σκοράρει @3.30

19/07, 16:00 - Τζουργκάρντεν - Έλφσμποργκ: 2 @3.80

19/07, 19:00 - Βίκινγκ - Μπόντο Γκλιμτ: 1 @2.85

19/07, 22:00 - Γαλλία (Γ) - Γερμανία (Γ): Super Boost @3.25

Ακολουθήστε το ανανεωμένο BetMarket.com.cy σε Facebook και Instagram για να ενημερώνεστε καθημερινά για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betting Tips: Τελευταία Ενημέρωση