ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόσοβο - Κύπρος: Με το 2,19 στον αγώνα της Εθνικής μας

Πρόταση σε απόδοση 2.19 από τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας στην Πρίστινα έχει ετοιμάσει ο Σήφης στο Betmarket.com.cy!

Ανάλυση των αναμετρήσεων και στοιχηματικές επιλογές από τον συντάκτη του Betmarket.com.cy, Σήφη. Τελευταία ημέρα για τους αγώνες των εθνικών ομάδων σήμερα και από απόψε το βράδυ θα γνωρίζουμε ποιες ομάδες ανεβαίνουν ποιες θα υποβιβαστούν και ποιες θα μπούνε στα play out, εκεί όπου ελπίζουμε να μην βρεθεί η Κύπρος μας.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ

Η ανάγκη των Ισπανών για νίκη θα τους αναγκάσει να μην κρατάνε απλά την μπάλα και να παίζουν πάσες μεταξύ τους, όπως απέναντι στην Ελβετία που είχαν 75% κατοχή και ηττήθηκαν με 1-2, αλλά και να ψάξουν κάποιο γκολ. Επίσης η Πορτογαλία είναι πάρα πολύ καλή στο να δημιουργήσει προβλήματα απέναντι σε ανοιχτή άμυνα.

ΚΟΣΟΒΟ – ΚΥΠΡΟΣ

Η εθνική μας χρειάζεται να αποφύγει την ήττα έτσι ώστε να μην βρεθεί σίγουρα στα play out και να δώσει μάχη παραμονής στην 3η κατηγορία. Για να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία ακόμη και με ήττα θα πρέπει η Βόρειος Ιρλανδία να χάσει και αυτή με 4 ή περισσότερα γκολ από την Ελλάδα. Στην ουσία ψάχνουμε τη νίκη απόψε έτσι ώστε να γλυτώσουμε ότι και να γίνει.

Περιμένω ξανά την ομάδα μας να αφήνει χώρο στον αντίπαλο να αναπτυχθεί και κάπου στα 40 με 50 μέτρα να αρχίσει να ασκεί πίεση έτσι ώστε να κλέψουμε μπάλα και να φύγουμε στην αντεπίθεση. Αν στον σχηματισμό διατηρηθούν Λοϊζου και Τζιωνής τότε οι αντεπιθέσεις μας μπορούν να γίνουν με ταχύτητα και ρυθμό. 

Διαβάστε την συνέχεια στο Betmarket.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Betting Tips: Τελευταία Ενημέρωση