ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Eurovision 2024: Οι αποδόσεις για τη γιορτή τραγουδιού

Προωθητική Ενέργεια

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την Eurovision 2024 και έχουμε ήδη τις πρώτες αποδόσεις.

Η Eurovision αποτελεί μία πανευρωπαϊκή γιορτή τραγουδιού που τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει ακόμα περισσότερο τα «φτερά» της. Χώρες όπως το Αζερμπαϊτζάν και η Αυστραλία μετέχουν με τη σειρά τους, ενώ χώρες που είχαν αποχωρήσει στο παρελθόν, έχουν επιστρέψει και μετρούν επιτυχίες.

Όσο για τη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια οι επιτυχίες είναι πολύ μακριά από τους στόχους μας. Η τελευταία πολύ καλή παρουσία της Ελλάδας είναι το μακρινό 2013, όταν και κατέλαβε την 6η θέση. Αμέσως επόμενη καλή παρουσία είναι το 2022, όταν η Αμάντα Γεωργιάδη έφτασε μέχρι και την 8η θέση.

Πέρυσι τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά για την ελληνική συμμετοχή, η οποία έμεινε μόνο στην παρουσία της στον ημιτελικό. Αυτή η κακή εξέλιξη οδήγησε τους ιθύνοντες της ΕΡΤ να κυνηγήσουν φέτος μία καλύτερη εμφάνιση.

Eurovision 2024 – Αποδόσεις: Η εκπροσώπηση της Κύπρου
Η Κύπρος έχει ήδη την εκπροσώπηση της για την Eurovision 2024, οπότε δεν μπήκαμε σε εσωτερικούς διαγωνισμούς, εξ ου και οι αποδόσεις που βλέπουμε σε άλλες χώρες. Η Silia Kapsis θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό θεσμό, με το τραγούδι "Liar".

Eurovision 2024 – Αποδόσεις: Η χώρα διεξαγωγής
Θυμίζουμε πως η χώρα που θα φιλοξενήσει τους εκπροσώπους της κορυφαίας μουσικής γιορτής είναι η Σουηδία. Οι Σκανδιναβοί κέρδισαν το περσινό τελικό με την Loreen και το τραγούδι Tattoo. Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που κέρδισε τον διαγωνισμό. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Σουηδία έχει 7 νίκες, όσες και η μέχρι πέρυσι πρωτοπόρος Ιρλανδία, οπότε στόχος της είναι οι back to back επιτυχίες για να πιάσει την κορυφή. Πόσω δε μάλλον όταν η Eurovision 2024 διεξάγεται στο «σπίτι» της, το Μάλμε.

Πότε είναι η Eurovision 2024;
Αξίζει να αναφέρουμε πως η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού τραγουδιού λαμβάνει χώρα από τις 7 Μαΐου με την διεξαγωγή των ημιτελικών, ενώ στις 11 Μαΐου είναι ο Μεγάλος Τελικός.

Δείτε τις αποδόσεις της Κύπρου και των άλλων χωρών εδώ

Ακολουθήστε το ανανεωμένο BetMarket.com.cy σε Facebook και Instagram για να ενημερώνεστε καθημερινά για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Betting Tips: Τελευταία Ενημέρωση