ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

E-Sports: Οδηγός παιχνιδιού & στοιχηματικές αγορές

Τα δημοφιλέστερα E-Sports παιχνίδια, προσφερόμενες στοιχηματικές αγορές και Tips από το Betmarket.com.cy.

Τα E-Sports είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο στοιχηματικό άθλημα στον κόσμο την δεδομένη χρονική στιγμή και είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στο εγγύς μέλλον.
Η πλειοψηφία των στοιχηματικών εταιριών έχουν ήδη μπει δυνατά στην συγκεκριμένη αγορά, προσφέροντας ολοένα και περισσότερες στοιχηματικές αγορές με την πάροδο του χρόνου.
Στο συγκεκριμένο κείμενο, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις κυριότερες αγορές των E-Sports.

Τι είναι τα στοιχήματα E-Sports;
Τα E-Sports ή ηλεκτρονικά αθλήματα είναι παιχνίδια που παίζονται από ανθρώπους σε υπολογιστή ή άλλες παιχνιδομηχανές σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Υπάρχουν παιχνίδια που παίζονται ανάμεσα δύο παίκτες ή και ολόκληρες ομάδες.

Πως μπορώ να στοιχηματίσω στα E-Sports;
Οι επαγγελματίες παίκτες αγωνίζονται σε τουρνουά ή πρωταθλήματα τα οποία συνοδεύονται από μεγάλα βραβεία και τα περισσότερα προσφέρονται προς στοιχηματισμό.
Το στοίχημα σε E-Sports είναι αρκετά εύκολο και δεν έχει μεγάλες διαφορές σε σύγκριση με άλλα αθλήματα. Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεστε έναν λογαριασμό σε στοιχηματική εταιρία η οποία προσφέρει αγορές E-Sports.

Τα δημοφιλέστερα E-Sports
Παρότι ο κόσμος του gaming είναι ιδιαίτερα μεγάλος, αυτήν την στιγμή υπάρχουν κάποια E-Sports που έχουν μεγαλύτερη απήχηση στους παίκτες του στοιχήματος.
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το top-5 των E–Sports
● E-soccer
● E-basketball
● League of Legends
● Dota 2
● Counter-Strike: GO

Στοιχηματικές αγορές E–Sports
Ας πάρουμε ένα-ένα τα κορυφαία E-Sports παιχνίδια.
Στοίχημα E–soccer
Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στα eSports δεν διαφέρει ιδιαίτερα στοιχηματικά από έναν κανονικό ποδοσφαιρικό αγώνα, με τις στοιχηματικές να προσφέρουν πολλές επιλογές όπως:
● Νικητής ζευγαριού
● Under/over
● Χάντικαπ
● Ειδικές αγορές
● Μακροχρόνια στοιχήματα

Betmarket Tips για στοίχημα στα Ε-Sports
Να γνωρίζετε καλά τους κανόνες στο παιχνίδι που ποντάρετε…

Δείτε την συνέχεια στο Betmarket.com.cy.

Ακολουθήστε το ανανεωμένο BetMarket.com.cy σε Facebook και Instagram για να ενημερώνεστε καθημερινά για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Betting Tips: Τελευταία Ενημέρωση