ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δύο Κυριακάτικες δυάδες για στοίχημα

Σε Ιταλία και Πορτογαλία ρίχνει τα… δίχτυα του το Betmarket.com.cy!

Στον στόχο η Πορτογαλική δυάδα, με τα over να αποδεικνύονται άξια πονταρίσματος και να επιβεβαιώνονται αρκετά εύκολα. Αν κάτι οφείλω να σχολιάσω είναι ότι η τελευταία αγωνιστική στην Πορτογαλία δίνει αρκετά value bets στις αγορές τερμάτων, με τις στοιχηματικές εταιρίες να κρατούν υψηλά τις αποδόσεις. Γράφει ο Γιώρκος.

Προγνωστικά Πορτογαλίας

Αφού ξεκίνησα με την αναφορά στα Πορτογαλικά παιχνίδια, στα 5 σημερινά της Β’ Πορτογαλίας η επιλογή που αξίζει περισσότερο είναι στο Φαρένσε – Τοντέλα. Εδώ, το over παραμένει άνω του 2.00 και θεωρώ ότι θα πέσει μέχρι την έναρξη.

Η Φαρένσε σε πανηγυρικό κλίμα μετά και την επιβεβαίωση της ανόδου. Δεν υπάρχει λόγος να παίξει συντηρητικά, τη στιγμή που έρχεται από 7 διαδοχικές νίκες και στην έδρα της είναι αήττητη (12-4-0). Η Τοντέλα έχει «σβήσει» τις μηχανές με σερί 0-1-3 αλλά βάσει των όσων είδαμε μέχρι στιγμής (4 over στα παιχνίδια που έχουν παιχτεί με σκορ: 6-4, 4-1, 2-4 και 3-1), το over στο 2.20 έχει νόημα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Betmarket.com.cy.

Ακολουθήστε το ανανεωμένο BetMarket.com.cy σε Facebook και Instagram για να ενημερώνεστε καθημερινά για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού

Betting Tips: Τελευταία Ενημέρωση