ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Bet365.com.cy: Διαθέσιμοι για στοιχηματισμό οι Κυπριακοί αγώνες

Η Bet365.com.cy επανέφερε τους αγώνες των Κυπριακών ομάδων στην πλατφόρμα της μετά από σχεδόν 5 χρόνια! Το παρακάτω κείμενο από το Betmarket.com.cy.

Μία θετική είδηση περιλάμβανε η χθεσινή ημέρα για τους παίκτες του στοιχήματος στην Κύπρο. Η Bet365, μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως, συμπεριέλαβε στην πλατφόρμα της τους Κυπριακούς αγώνες.

Πέρασαν αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που «φιλοξενήθηκε» στην πλατφόρμα της κάθε είδος ποδοσφαιρικού αγώνα στον οποίο έπαιρναν μέρος Κυπριακές ομάδες. Είτε είχε να κάνει με το εγχώριο πρωτάθλημα (Πρωτάθλημα Cyta), είτε με οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή διοργάνωση συμμετείχε ομάδα της χώρας. Ακόμα και σε επίπεδο Εθνικής ομάδας. Ο λόγος για τον οποίο συνέβαινε αυτό επειδή ήταν αντίθετη στο 3+1 που επιβάλλει η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.

Τι είναι το 3+1;

Το 3+1 (που ισχύει ακόμα για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες) σημαίνει ότι οποιοσδήποτε παίχτης του online στοιχήματος στην Κύπρο επιθυμεί να στοιχηματίσει σε αγώνα κυπριακής ομάδας, θα πρέπει στο ίδιο κουπόνι να τοποθετήσει και τρεις ακόμη αγώνες. Η πολιτική της εταιρίας ήταν αντίθετη στο συγκεκριμένο μέτρο και πήρε την απόφαση να αφαιρέσει τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος πριν σχεδόν 5 χρόνια.

Δείτε την συνέχεια στο Betmarket.com.cy.

Ακολουθήστε το ανανεωμένο BetMarket.com.cy σε Facebook και Instagram για να ενημερώνεστε καθημερινά για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Betting Tips: Τελευταία Ενημέρωση