ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βραδιά Κυπελλικών εκπλήξεων

Πλούσιες επιλογές από το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης και το Betmarket.com.cy.

Εγραφα προχθές πως όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα και συνεχίζω να το πιστεύω. Παρόλα αυτά, καμιά φορά είναι καλό να γνωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο έχει έρθει. Οι συνθήκες, οι παράγοντες, η τύχη/ατυχία και πολλά ακόμα πράγματα τα οποία δεν είμαστε σε θέση να ελέγξουμε σε απόλυτο βαθμό.
Το χθεσινό Σπέτσια – Ουντινέζε είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για να σας δώσει να καταλάβετε τις λεπτές ισορροπίες. Οσοι έτυχε να ποντάρετε σε Σπέτσια και Αρούκα, το αποτέλεσμα ήταν 1 στα 2. Πέρασε η Αρούκα (για 2η συνεχόμενη φορά σε απόδοση 3.40) και «έσπασε» η Σπέτσια. Μία Σπέτσια πονταρισμένη σε απόδοση τετραπλασιασμού.
Που θέλω να σταθώ; Στο γεγονός ότι ενώ το παιχνίδι έπρεπε να γίνει 2-0 και να το πληρωθούμε με πρώιμη πληρωμή πριν το ημίχρονο, ήρθε κόντρα στη ροή το 1-1. Εντελώς κόντρα, όμως. Στα χαϊλάιτς φαίνεται καθαρά (στο 1.20′). Οι χαμένες ευκαιρίες και το δοκάρι για το 2-0 της ομάδας του Βέρντε και στην ίδια φάση, σε ένα κρίσιμο σημείο (λίγο πριν βγει το ημίχρονο), η κόντρα επίθεση για το 1-1.
Αυτά αποτελούν πράγματα που δεν είναι στο χέρι μας να τα ελέγξουμε. Φταίει η ατυχία; Ο αντίπαλος τερματοφύλακας που βρέθηκε σε καλή βραδιά; Η αναποτελεσματικότητα των επιθετικών της ομάδας που ποντάραμε; Όλα μαζί. Μιλάμε για ένα σημείο του 4.00, στο οποίο προφανώς χρειάζεται και λίγο τύχη.


Μουντιάλ 2022
Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας για το Μουντιάλ 2022, από την επόμενη εβδομάδα και για περισσότερο από ένα μήνα θα ασχοληθούμε μ’ αυτήν την σπουδαία διοργάνωση. Στο site μπορείτε να βρείτε ήδη αρκετά θέματα πάνω σ’ αυτήν. Από τηλεοπτικά, early bets, αφιερώματα και αποδόσεις Μουντιάλ 2022.

Προγνωστικά Τετάρτης
Βέβαια, πρώτα έχουμε ένα διάστημα 4-5 ημερών όπου τον πρώτο λόγο έχουν τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα. Πάμε να δούμε τι έχω ξεχωρίσει για σήμερα


Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Betmarket.com.cy

Ακολουθήστε το ανανεωμένο BetMarket.com.cy σε Facebook και Instagram για να ενημερώνεστε καθημερινά για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Betting Tips: Τελευταία Ενημέρωση