ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκίνησε η Χριστίνα Μπόμπα: «Πρώτη φορά είδα τον Σάκη να λυγίζει»

Η σύζυγος του παρουσιαστή μίλησε για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, αλλά και για τις δυσκολίες πριν έρθει η εγκυμοσύνη

Στην εκπομπή Μεσάνυχτα βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 7 Απριλίου, η Χριστίνα Μπόμπα και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την εγκυμοσύνη της, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, πριν μείνει έγκυος.

«Στη δική μας περίπτωση από πριν τον γάμο, το είχαμε κατά νου να γίνουμε γονείς. Μετά τον γάμο το προσπαθούσαμε και πέρασαν δύο χρόνια με συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα. Κάναμε όλες τις εξετάσεις κι ήταν καλές και δεν καταλαβαίναμε γιατί δεν συνέβαινε. Στην πορεία άρχισε να με καταβάλει, ερχόταν η περίοδος κι έκλαιγα», είπε φανερά συγκινημένη.

«Ο Σάκης ήταν πολύ υποστηρικτικός κι έλεγε δεν πειράζει, προσπαθούσε να με στηρίξει ψυχολογικά. Στην πρώτη καραντίνα είπα ότι δεν το αντέχω άλλο κι ότι πρέπει να συμβουλευτούμε έναν γιατρό γονιμότητας. Ο αδερφός του Σάκη μας πρότεινε έναν και μου είπε ότι κάνω ανορεκτικούς κύκλους που μειώνουν την πιθανότητα», ανέφερε.

«Δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά», συνέχισε, «αλλά ότι είχα μειωμένες πιθανότητες γιατί δεν είχα κάθε μήνα ωάριο. Οπότε εγώ ένιωσα έτοιμη να μπω σε αυτήν την διαδικασία και να μην συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Ήταν γραφτό να έρθουν αυτά τα δύο κοριτσάκια. Ήταν δύσκολο στάδιο η ωοληψία και κουράστηκα. Ξέραμε από την αρχή ότι είμαι έγκυος κι ο γιατρός είπε ότι πιο έγκυος δεν γίνεται…Πρώτη φορά είδα τον Σάκη να λυγίζει. Το είπα αμέσως στην μαμά μου, δεν κρατήθηκα».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση