ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Survivor - Μαριαλένα: Η άβολη στιγμή που συναντάει τον πρώην της στο ριάλιτι

Ο νέος παίκτης και πρώην σύντροφός της παίκτριας μπήκε στο παιχνίδι με την... πρώην του

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη! Άβολο ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor τόσο για την παίκτρια της μπλε ομάδας, Μαριαλένα, όσο και για τους τηλεθεατές. Ο πρώην της σύντροφος, Σάκης, είναι ο νέος συμπαίκτης της και η στιγμή που τον συναντάει για πρώτη φορά ήταν ό,τι πιο άβολο έχουμε παρακολουθήσει τελευταία στη μικρή οθόνη...

«Τι να πω, μπήκε ο πρώην μου από εκεί που δεν το περίμενα. Ένας άνθρωπος που έχω ζήσει μια ιστορία στο παρελθόν. Δυο μήνες που είμαστε εδώ δεν περίμενα να τον δω. Τι μου επιφύλασσε η μοίρα; Ήρθανε οι νέοι παίκτες από παραλία και βλέπω τον Σάκη. Ξερνάω. Δεν μπορώ. Χωρίσαμε πριν από δύο μήνες και αυτή είναι η κοπέλα του. Ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκείμενη φάση. Είμαι δυνατή και δεν θέλω να μου ρίξει την ψυχολογία», ήταν τα πρώτα λόγια της παίκτριας.

Ο νέος παίκτης μπήκε παρέα και με μία άλλη πρώην του η οποία μπήκε, επίσης, στην μπλε ομάδα. Χαρακτηριστικά, η Χριστίνα Κεφαλά, όπως έχει ξεκαθαρίσει η ίδια, υπήρξε για λίγο σύντροφος του παίκτη, ωστόσο, οι σχέσεις τους πια είναι φιλικές.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση