ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Silia Kapsis: Όσα αποκαλύπτει για πρώτη φορά ο πατέρας της, μετά τις δηλώσεις της

Λίγο μετά τις δηλώσεις πως έχει να δει τον πατέρα της από τα πέντε, ο ίδιος μιλά για πρώτη φορά και αποκαλύπτει τον λόγο που δεν την πήρε καν τηλέφωνο μετά την Eurovision

Καλεσμένη στο πλατό του «Super Κατερίνα» μαζί με τη μητέρα της βρέθηκε τρεις ημέρες μετά τον τελικό της Eurovision, η εκπρόσωπος της Κύπρου, Silia Kapsis. Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της, η Silia αναφέρθηκε στην πρόσφατη εμπειρία της, ενώ παράλληλα έκανε και αρκετές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Αναλυτικότερα, η παρουσιάστρια της εκπομπής ρώτησε τη μητέρα της 17χρονης τραγουδίστριας που κέρδισε τη 15η θέση αν ο πατέρας της Silia έχει φύγει από τη ζωή, με εκείνη να απαντά «Όχι, αλλά την έχω μεγαλώσει μόνη μου» και τη Silia να προσθέτει: «Η τελευταία φορά που τον είδα, ήταν όταν ήμουν 5 χρονών» και να σημειώνει πως ο πατέρας της μετά τη Eurovision δεν της τηλεφώνησε καν.

Μια μέρα μετά το πιο πάνω συμβάν και συγκεκριμένα το πρωί της 15ης Μαΐου, ο πατέρας της νεαρής τραγουδίστριας μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για εκείνη, αποκαλύπτοντας την δική του πλευρά. Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της παραχώρησε δηλώσεις στη ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Ήρθε και έδεσε» με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού, όπου και αναφέρθηκε για τις σχέσεις τους.

Αναλυτικότερα, ο Γιώργος Καψής, δήλωσε: «Δεν κατάφερα να κοιμηθώ από την στεναχώρια μου, αναγκάστηκα να φύγω από τη ζωή της Silias, με ανάγκασαν να φύγω από τη ζωή της, για διάφορους λόγους χωρίς τη δική μου επιλογή, δυστυχώς. Έχω να την δώ 11 χρόνια. Χαίρομαι και είμαι υπερήφανος για εκεί που έφτασε. Η Βασιλική είναι γεννημένη για αυτό που της αρέσει να κάνει.Την είδα στην Eurovision, την ψήφισα και στον ημιτελικό και στον τελικό, και εγώ και η σύντροφός μου, και όλοι συμπαρασταστήθηκαμε όπως μπορούσαμε. Δεν είχα το τηλέφωνό της, για το καλό της Βασιλικής έμεινα πίσω για να έχει μια ήρεμη ζωή, δεν προσπάθησα να εκμεταλευτώ τη δημοσιότητα όταν πήγε στην eurovision, αν την έπαιρνα τηλέφωνο πριν την eurovision, δεν ήθελα να την συγχήσω. Δεν είχα πρόθεση να βγώ, αλλά με αυτά που ειπώθωκαν, θεώρησα σωστό να βγώ και να μιλήσω, γιατί θα φαινόμουν, δειλός. Δεν πιστεύω η Silia να ξέρει πως έχει άλλα τρια αδέρφια από την άλλη μου γυναίκα. Θέλω να ξέρει η Silia ότι ο πατέρας της είναι πάντα εκεί, την αγαπάω και θα την αγαπάω, της ευχομαι το καλυτερο, όλο το μέλλον της ανήκει, και τέλος του χρόνου που κλείνει τα 18 της χρόνο, ίσως ανοίξει ένα παράθυρο επαφής και όσα χρόνια χάσαμε να τα επανορθώσουμε. Γιαυτό βγήκα να μιλήσω, για να μην διορθωθεί λανθασμένη εντύπωση, ότι ο πατέρας της Silias, είναι αδιάφορος. Ένα παιδί παίρνει και από τους δυο, Τηρώ όλες τις νόμιμες υποχρεώσεις μου για τις ανάγκες της Βασιλικής». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA