ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανδρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Ο λόγος που δεν μοίρασαν μπομπονιέρες

Η συγκινητική κίνηση του νεόνυμφου ζευγαριού

Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου παντρεύτηκαν στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Επιφανείου στην Αγία Νάπα. Ακολούθησε μια λαμπερή δεξίωση με το ζευγάρι να κάνει θεαματική είσοδο με ιταλικό τραγούδι. Μάλιστα στο πάρτι τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Κοντά στο ζευγάρι ήταν συνέχεια η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, ο Θεοχάρης Ιωάννίδης, αλλά και οι κουμπάροι του: Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου και Άντρια Παχίτη.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου έκανε γνωστό μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram, πως το ζευγάρι δεν έδωσε μπομπονιέρες στους καλεσμένους του. Αναλυτικά, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από την επιστολή, που έλαβε κάθε καλεσμένος. Σε αυτή αναγραφόταν το ευχαριστήριο μήνυμα του ιδρύματος «Μικροί Ήρωες» για τη δωρεά που έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κύπρος  |  Showbiz  |  Gossip  |  Lifestyle

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Το τρυφερό μήνυμα και οι παιδικές φωτογραφίες

Η Antigoni έχει γενέθλια

Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της και οι σπάνιες φώτος από την παιδική της ηλικία
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Δείτε το επικό βίντεο

Στο «Πάμε Παρέα»

Η Αρτεμίου έκανε αναπαράσταση το περιστατικό με τον σκηνοθέτη της Καινούργιου–Δείτε το βίντεο
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ