ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ήβη Αδάμου: Το on stage σχόλιο για τη νυν και την πρώην

Η Κύπρια τραγουδίστρια αποδεικνύει πως εκτός από ταλέντο, έχει και χιούμορ!

Δέσποινα Άσπρου

Η Ήβη Αδάμου μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη έριξαν την αυλαία στα μουσικά live events της 87ης ΔΕΘ με μια συναυλία που πραγματοποιήθηκε την τελευταία μέρα λειτουργίας της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023. Κατά την διάρκεια της συναυλίας αυτής είδαμε την Κύπρια τραγουδίστρια να ξεσηκώνει το κοινό και όπως πάντα, να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σε βίντεο μάλιστα που εντοπίσαμε στο TikTok η ίδια απέδειξε πως εκτός από ταλέντο, έχει και χιούμορ. Συγκεκριμένα και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί, η Ήβη καθώς βρισκόταν στην σκηνή απευθυνόμενη σε κάποια θαυμάστριά της τής είπε: "Είσαι χωρισμένη; Ωχ, ωχ, ωχ.Τι έχει να πάθει τώρα αυτός ε; Σκόνη θα φάει! Πώς σε λένε; Κωνσταντίνα; Πώς τον λένε; Παναγιώτη; Και σιγά το όνομα! Δεν είναι και κανένας Αχιλλέας; Μην τρελαθούμε. Πάρης ή Λουδοβίκος; ... Άκου τι θα τους πούμε. Και του Φίλιππου και του Παναγιώτη... Πες μου ότι βρήκε και άλλη; Βρήκε κοντή; Για το ύψος δεν θα μιλήσω! Και οι κοντές, ξέρεις. Είναι φωτιά. Εγώ άλλο θα κοιτάξω, τη ψυχή".

Μετά την σύντομη συνομιλία της, η Ήβη ξεκίνησε να τραγουδά την γνωστή επιτυχία "Να την χαίρεσαι", με το βίντεο να αποσπά χιλιάδες likes και πολλά σχόλια.

Δείτε το βίντεο στη συνέχεια:

@stavrina_tutu @IVI ADAMOU #Δεθ#skg #fyp #foryou #foryoupage #φοργιου #φοργιουπειτζ #greektiktok #greece #διεθνησεκθεση #viral #xyzbca #mpesfypgamw πρωτότυπος ήχος - stavrina_210

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση