ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Τζούλια Αλεξανδράτου «ξεκαθαρίζει»

Ποιος ο λόγος που αφαίρεσε το στήθος της

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Η νέα εμφάνιση της Τζούλιας Αλεξανδράτου προκάλεσε αναστάτωση στα social media, αφού εξέπληξε τους θαυμαστές της.

Το μοντέλο έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ωστόσο, η εικόνα που είδαμε ήταν πολύ διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου προχώρησε σε μια μεγάλη αλλαγή στο σώμα της, αφού αφαίρεσε το στήθος της! Στο εν λόγω Instastory το γνωστό μοντέλο, που με τη συμπεριφορά της στο παρελθόν έχει κατά διαστήματα προκαλέσει, έγραψε σχολιάζοντας τη φωτογραφία της: «New me No tits!».

Ακολουθεί το σχετικό story:

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα ''On Time'' λέγοντας επί του θέματος: «Η αλλαγή που αποφάσισα να κάνω ήταν καθαρά θέμα αισθητικής. Δεν είχα ποτέ και δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά το μίκρυνα. Ξεκάθαρα έγινε για αισθητικούς λόγους. Την έκανα στον καλύτερο πλαστικό χειρουργό, τον κ. Πέτρο Δημοβέλη.

Έκανα πάρα πολλά χειρουργεία στο στήθος, έβαλα σιλικόνη, έβγαλα σιλικόνη, μετά έκανα ανόρθωση και τώρα το μίκρυνα. Καιρό ήθελα να το κάνω. Θέλω να το ξεκαθαρίσω ότι είναι για θέμα αισθητικό. Τώρα ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ό,τι θέλει, έχω συνηθίσει».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση