ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου και του Τάσου Τρύφωνος & το στόρι που ακολούθησε

Δείτε την φωτογραφία

Το απόγευμα της Δευτέρας 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για το έργο Larnaka Land of Tomorrow που σχεδιάζει η εταιρεία PETROLINA παρουσία του Προέδρου της Δημηκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη και της Προέδρου της Βουλής, Αννίτας Δημητρίου.

Στην εκδήλωση που σηματοδοτεί και ένα νέο ξεκίνημα για την πόλη της Λάρνακας βρέθηκε επίσης και ο γνωστός παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος μάλιστα κατά την διάρκεια του event φωτογραφίθηκε με την Πρόεδρο της Βουλής και στην συνέχεια μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Στο στιγμιότυπο βλέπουμε τον παρουσιαστή και την πολιτικό να φωτογραφίζονται ευδιάθετοι και χαμογελαστοί, ενώ να σημειωσούμε πως για την περίσταση η Αννίτα Δημητρίου επένδυσε σε ένα πολύ κομψό πράσινο φόρεμα που της ταίριαζε ιδιαίτερα.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Να προσθέσουμε πως κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανάμεσα σε άλλα, τόνισε: "Το «Land of Tomorrow» στοχεύει στη δημιουργία μιας βιώσιμης παραθαλάσσιας ανάπτυξης, η οποία θα λειτουργήσει ενισχυτικά στην κοινή μας προσπάθεια για αναζωογόνηση της ευρύτερης περιοχής. Αυτή η ανάπτυξη δεν αφορά μόνο σε κτήρια και υποδομές. Αφορά στη δημιουργία μιας περιοχής που θα ενισχύσει την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και όχι μόνο, καθώς και την ευημερία των πολιτών, με πλήρη σεβασμό προς το περιβάλλον.

Η Λάρνακα, με την εντυπωσιακή κληρονομιά της, το ποικίλο φυσικό περιβάλλον και τη στενή σχέση της με τη θάλασσα, θα προσθέσει πλέον στο αστικό της κέντρο μια περιοχή πλήρως εναρμονισμένη με τον περιβάλλοντα χώρο.

Με τις προοπτικές που διανοίγονται μέσα από την υλοποίηση του έργου αυτού, η πόλη του Ζήνωνα θα ξανασυστηθεί στον τουριστικό και επενδυτικό κόσμο ως ένας προορισμός με μεγάλες αξιώσεις.

Καλωσορίζουμε τέτοιες σοβαρές και αξιόπιστες επενδύσεις. Το ότι υπάρχει αυτή η συνεργασία είναι η καλύτερη και η πιο ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης για να υλοποιηθεί αυτό το έργο. Είμαστε μια χώρα που στηριζόμαστε σε σημαντικό βαθμό στις επενδύσεις, αλλά είμαστε μια χώρα που θέλουμε να έχουμε αξιόπιστες επενδύσεις και επενδυτές που να μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Και χαίρομαι ιδιαίτερα διότι υπάρχει αυτή η συνεργασία.

Με τον φίλο Βατίμ ήμουν και στην παρουσίαση του έργου στο Βερεγγάρια. Σήμερα είμαστε εδώ. Αγαπητέ Βατίμ, ανάμεσα σε δύο επενδύσεις σου, από το χιόνι θα μπορείς να απολαμβάνεις την παραλία...".

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση