ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Κύπρια αρχιτέκτονας που έκλεψε τις εντυπώσεις σε εμφάνισή της στην Λεμεσό

Η κομψή εμφάνιση της Μύριας Κωνσταντινίδου στο City of Dreams Mediterranean το βράδυ της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου.

Δέσποινα Άσπρου

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου η εταιρεία Vassos Eliades Ltd. διοργάνωσε το opening party της νέας μπουτίκ Zenith Watches στο Aqua Bar του City Of Dreams  Mediterranean στη Λεμεσό και εκεί, είδαμε να δίνουν "το παρών" τους αρκετά πρόσωπα από την κοσμική ζωή του νησιού μας, τα media και τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου. Ανάμεσα στις εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο μπλε χαλί της εκδήλωσης ήταν η γνωστή Κύπρια αρχιτέκτονας Μύρια Κωνσταντινίδου.

Όπως μπορέιτε να δείτε και εσείς στην συνέχεια, η Μύρια Κωνσταντινίδου για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα στενό one shoulder μάξι λευκό φόρεμα με ψηλό σχίσιμο στο πόδι και floral λεπτομέρεια στο πάνω του με΄ρος.

 Το συγκεκριμένο φόρεμα, ταιριάζει άψογα στην Μύρια και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ την ίδια στιγμή πρόκειται μια ιδιαίτερα κομψή επιλογή.

Η αρχιτέκτονας, η οποία όπως παραδέχτηκε σε παλιότερη συνέντευξή της πως είχε την καλλιτεχνική φλέβα μέσα της από μικρή και πάντα ήξερε πως ο κλάδος αυτός ήταν η μεγάλη της αγάπη, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με αστραφτερά ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Όσον αφορά στην εκδήλωση σημειώσουμε πως την διασκέδασή της ανέλαβε ο διάσημος Dj Carl Cox ο οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση