ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το γραφείο του ασώτου και η influencer που ποτέ δεν κάνει social detox

Είναι πραγµατικά εκπληκτικό το πώς ζούµε εδώ στην Κύπρο τις εποχές...

Gossip Girl

Gossip Girl

Είναι πραγµατικά εκπληκτικό το πώς ζούµε εδώ στην Κύπρο τις εποχές. Εµείς κάνουµε skip τις δύο και περνάµε κατευθείαν στο ψητό. Από καλοκαίρι χειµώνα και από χειµώνα καλοκαίρι. Να βλέπω τις προάλλες τα πλεκτά στις βιτρίνες και να διερωτώµαι ποιος βάζει τώρα χειµερινά, ενώ λίγες µέρες µετά να θέλω γαλότσα να βγω από το σπίτι. Τι ήταν αυτό που ζήσαµε την περασµένη ∆ευτέρα! Χείµαρροι οι δρόµοι, δεν µπορούσες να πας πουθενά.

Ευτυχώς που είχαµε και το συνέδριο Digital Agenda Cyprus Summit και δεν χρειάστηκε να κυκλοφορήσω. Πολύ τυχερή που το παρακολούθησα, και µπορώ να σας πω ότι έκανα και ενδιαφέρουσες γνωριµίες. Για πρώτη φορά άκουσα τον Francoise και τον συνόδευσα σε κάτι που τον ενδιέφερε.

Βρέθηκα προχθές σε γνωστό spa center για detox και µασάζ και συζητούσαµε µε τα κορίτσια την υπόθεση βιασµού 12χρονης στην Ελλάδα. ∆εν θα πω πολλά, µιας και η υπόθεση δεν το επιτρέπει, αλλά τα γεγονότα φωνάζουν από µόνα τους και είναι συγκλονιστικά. Θα πω µόνο προσέχετε τα παιδιά σας και σίγουρα, «∆εν κάνετε όλοι για γονείς. Μερικοί δεν κάνετε καν για άνθρωποι».

Μ’ αυτά και µ’ αυτά πού να έχω διάθεση για εξόδους. Το µόνο που µε παρηγορεί είναι πως επιτέλους θα βάλω εκείνες τις metallic µπότες να βρίσκονται πρώτες στη λίστα του dress code µου για τη νέα σεζόν. Κανόνισα που λέτε κι εγώ soiree για να δείξω στη Celine και τον Theo τις νέες µου αγορές, και ο δεύτερος προσπαθώντας να µε ανεβάσει µας πέταξε τη «βόµβα» και µας άφησε άφωνες. Μας είπε πως «πρώην» φίλη µας από τη Λάρνακα, πήγε να κάνει έκπληξη στον σύζυγό της στο γραφείο του αργά το απόγευµα και τον τσάκωσε σε άκρως ακατάλληλες σκηνές µε κύριο αγνώστων σε εµάς στοιχείων. Με τη συγκεκριµένη κάναµε χρόνια κολλητή παρέα αλλά αποµακρυνθήκαµε όταν αυτή παντρεύτηκε, γιατί νόµιζε ότι θα της «κλέβαµε» το κελεπούρι. Η πρώην φίλη ζήλευε αφόρητα, έφτανε σε ακραία σηµεία, ένα από αυτά ήταν να µου κάνει σκηνή σε prive party στη Λεµεσό, λέγοντας ότι γλυκοκοιτάζω τον καλό της…! Το περιστατικό αυτό ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Της βάλαµε ένα τεράστιο «Χ» πολύ απλά, γιατί τέτοιες κατινιές και µικρότητες χαλάνε την αισθητική µας. Τώρα, όπως υποστηρίζει ο Theo, οι πληροφορίες του είναι έγκυρες αλλά δεν γνωρίζει, µέχρι στιγµής, περισσότερες λεπτοµέρειες.

Τελευταίο άφησα το αγαπηµένο µου βίντεο για αυτήν την εβδοµάδα, που δεν είναι άλλο από αυτό του Προέδρου της ∆ηµοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος τραγούδησε το «Happy Birthday to you» στην Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα ∆ηµητρίου! Το απόσπασµα έγινε το απόλυτο viral και όχι άδικα.

Υ.Γ Φίλτατη µου influencer, όσο και αν προσπαθείς να µας πείσεις πως θα είσαι οκ αν τα social media κλείσουν, δεν τα καταφέρνεις. Τουλάχιστον παραδέξου ότι από αυτό «ζεις» και για αρχή, προσπάθησε να αφήσεις για µια φορά το κινητό στη τσάντα όταν πας για καφέ…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Media  |  Κύπρος  |  Gossip girl

Gossip Girl: Τελευταία Ενημέρωση

Gossip Girl

Κάποια µάς είπε ψέµατα…!

Full excited σάς γράφω σήµερα, απολαµβάνοντας το απέραντο µπλε και το mohito µου από την ξαπλώστρα του Nammos στη Μύκονο… ...
Gossip Girl
 |  GOSSIP GIRL