ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η love life του άσσου, που έκανε την απόδοσή του να πιάσει πάτο…

Gossip Girl

Gossip Girl

«Ουδέν κακόν αµιγές καλού» λέει η γνωστή ρήση και φαίνεται να ταιριάζει γάντι στην περίπτωση µου, αφού τις µέρες που πέρασαν µε ταλαιπώρησε µια ίωση, η οποία µε ανάγκασε να περιοριστώ στο σπίτι. Μπορεί να µην είχαµε κατ’ ιδίαν συναντήσεις µε Celine και Theo, αλλά τις κάναµε διαδικτυακά µε µια ζεστή κούπα τσάι.
∆εν τους είχα δίπλα µου live, αλλά µπορούσα να νιώσω την αγανάκτηση της Celine όταν από την οθόνη του υπολογιστή άρχισε να εξιστορεί την απρόσµενη συνάντηση που είχε µε τον ex της, µε τον οποίο δεν είχαν χωρίσει και µε τον καλύτερο τρόπο. Αντιθέτως. Tότε θυµάµαι ήταν µια tragic περίοδος που όλοι προτιµάµε να µη θυµόµαστε. Πέραν του ότι ταράχτηκε που τον είδε, της έκανε εντύπωση πως γνώριζε µε πάσα λεπτοµέρεια τα πάντα για τη ζωή της. Αυτό actually την τρόµαξε, τόσο την ίδια όσο και εµάς, που αν και προσπαθούσαµε να την καθησυχάσουµε, το ύφος µας µαρτυρούσε το σοκ µας. Εκεί που µείναµε όµως µε το στόµα ανοικτό ήταν όταν της πρότεινε να πούνε τα νέα τους µε κρασί σε µπαράκι εναλλακτικό. Και αυτό επειδή ο κύριος, ο οποίος είναι και γόνος γνωστής οικογένειας της Πάφου, ετοιµάζεται να παντρευτεί σε λίγους µήνες και δεν θα ήθελε να τον δει κανένα µάτι. Ο τύπος επειδή έχει λεφτά νοµίζει ότι αυτό του δίνει το δικαίωµα να αποθρασύνεται, αλλά ευτυχώς η Celine δεν φαίνεται να θέλει να πέσει ξανά στα δίκτυα του. Thank God!
Ευτυχώς που έτυχε να είµαι σπίτι εκείνο το µεσηµέρι. Ήµουν που λέτε αραχτή στον καναπέ, µε τα χαρτοµάντηλα παραµάσχαλα λόγω της ίωσης και την τηλεόραση να είναι ανοικτή σε όλες της κουτσοµπολίστικες εκποµπές, όταν εµφανίστηκε ο Francoise στο σπίτι, γιατί ξέχασε να πάρει κάτι έγγραφα. Αλλά το παράδοξο δεν ήταν η απρόσµενη επιστροφή του στο σπίτι, αλλά το ότι µιλούσε στο τηλέφωνο µε τον κουµπάρο του, ο οποίος είναι παράγοντας µεγάλης ποδοσφαιρικής οµάδας και σχολίαζαν γνωστό ποδοσφαιριστή που σύναψε παράνοµη σχέση µε τη γυναίκα προπονητή. Ο δικός µου του έλεγε πως φέτος είναι αγνώριστος αγωνιστικά, πως η απόδοσή του έπιασε πάτο και αυτό ίσως να προκύπτει από τα ερωτικά του. Όταν κατάλαβα για ποιον µιλούσαν ανέλαβα µε την κολλητή ρόλο πράκτορα FBI και ξεκινήσαµε να παρακολουθούµε τα σόσιαλ της κυρίας µπας και ανακαλύψουµε κάτι. Παρατηρήσαµε όντως πως το προηγούµενο διάστηµα υπήρξαν κάποια «περίεργα» story που µιλούσαν για σχέσεις και τέλειους άντρες. Ο Theo ανάλαβε να λύσει το µυστήριο. Μίλησε µε τις πηγές του οι οποίες του είπαν πως το ζευγάρι είναι ακόµα µαζί. Άρα η απόδοσή του σίγουρα δεν οφείλεται σε συναισθηµατικούς λόγους. Βέβαια, ο δικός µου επιµένει πως η µετάλλαξη, του άλλοτε κορυφαίου ποδοσφαιριστή ,δεν µπορεί να είναι άσχετη µε τα ερωτικά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Gossip Girl: Τελευταία Ενημέρωση

Gossip Girl

Κάποια µάς είπε ψέµατα…!

Full excited σάς γράφω σήµερα, απολαµβάνοντας το απέραντο µπλε και το mohito µου από την ξαπλώστρα του Nammos στη Μύκονο… ...
Gossip Girl
 |  GOSSIP GIRL